/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 301.
    +16
    Alinin yanına gittim ve sorgusuz sualsiz azının ortasına salladım yumrugu . Yumruk cup oturdu sıfatına 10 kişi orda onları patates ettik cok sağlam dovduk en sonda bunları kenara bırakıp bira top oynadık ve maç bitti cıktık sahadan.

    Görevli sordu onlar nie orda kaldı die bizde cok yoruldular abi çıkarlar dedik ve yurda doğru gittik .

    Tam bir kurtlar vadisi havası vardı bizde . Bizim çocuklar yurda geçti bende ugurla kızlara ugramak için yola devam ettik. 1 saat kadar kızlarla oturduk sohbet muhabbet sonra merveyle odaya geçtik biraz romantik bi an geçirçektik bekliydi.

    Merveye orda herşeyi anlattım onu sevdiğimi onun için başıma gelenleri anlattım konusmanın sonundada söz vermesini istedim . Beni asla yarı yolda bırakmayacagı için söz verdi ve ilk opuşme anı orda gerçekleşti. Dudaklarımız kenetlendi birbirine ve kalp atışlarım hızlandı 1 2 dk sonra ikimizde utangaç ve nefes nefese bi halde geri çekildik. Kalbim duracak gibi oldu dedi ayynı şeyi bende yaşamıştım. Bu başka bişeydi belkide aşktı. ilk defa elim ayağım yerden kesilecek gibi oldu. Cok hızlımı gidiyorz diye sordu Merve. Bilmiyorm ama ben sana baglandım dedim

    Ve kalktıım yurda gitmek için kapıda sarıldım ve mis gibi kokusunu içime çektim öptüm ve iyi geceler dedim ugurla yol aldık.

    Yurda geldik odada kavga ettiğimiz bebelerle güzel Bi muhabbet ettik sabaha kadar
    ···
   tümünü göster