/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 326.
    +14
    Kapıyı açtı gözleri şişmiş ağlamaktan sarıldık içeri girdim odasına geçtik ne oldu diye sordum cok merak etmiştim .

    10 15 dk ağladı sadece sonra kendine geldi anlatmaya başladı . Annesi ile kavga etmiş ve annesi biri ile evlencelmiş kavga sebebi buydu . Merve istemiyodu annesinin evlenmesini . Merveye sarıldım gözleri şiş şiş ken bile cok güzeldi . Yatagında oturuyoduk sarıldım cok uykum var dedi beraber uzandık yatağa başını göğsüme koydu ve annesini babasını anlatmaya başladı .

    Konuşma sırası bendeydi ve saçlarını okşaya okşaya bişeyler anlattım. Annesinin tek kaldığını yalnızlıgın kotu olduğunu onun kararına saygı göstermesi gerektiğini soyledim . 35 40 dk konustum sonra dondu ve seni çok seviyorum dedi dudagıma bi öpücük kondurdu ve beraber uyuyalım mı cok uykum var dedi.

    Onun mis kokusunu içime çeke çeke uyudum .ikimizde cok mutluyduk . Sadece 2 miz olsak hiç Bi zorluk bizi yıkamazdı . Huzur buluyordum onun yanında . Oda aynı şekilde güven duygusu ile uyudu kaldı .

    Saat 3 e kadar uyuduk saat 3 gibi uyandım mervem hala uyuyordu ve sesizce onu izlemeye başladım.

    O kadar güzel uyuyorduki kucuk bi serçe yavrusu gibi huzurlu masum . iyice benimsiyordum merveyi. O artık benim diğer yarım dı.

    Nedenini bilmiyorum ama aklıma hiç cinsellik gelmiyodu onunla .

    Karı koca gibi uyuyoduk yan yana bu kadar güzel Bi duygu yoktu benim için dünyada 4 gibi o uyandı tatlı bi gülümseme ile beni görünce karşısında direk sarıldı optu bende onu öptüm birbirimizi opmeye koklamaya doyamıyorduk
    ···
    1. 1.
      +5
      uyurken izlemeyeceksin amk nalet olsa bile çok tatlı oluyor
      ···
    2. 2.
      +1
      Sevdiğiniz yada sevgilinizi uyurken izlemeyin ayrilinca yada rededilince o anı unutamassınız sol kaburganiz ağrır
      ···
   tümünü göster