/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 326.
    +9 -1
    Bi heyecanla ugurla birlikte Mehmet abinin yanına gittik. Butun herşeyi açık açık anlattık erkek adamdı sonuçta anlardı halimizden .

    Biraz duşundu ve bi şartla dedi . Şartı merak etmiştik .

    Burda benim yanında çalışacaksınız maaş vermem yemek verim bide araba sigaranızıda alırım dedi okuldan sonra gelin dedi . Duşunduk ve olur dedik. Yapacagımız iş bi araba ile mal almak olacaktı bide bazı özel işlerini yapacaktık .

    Evide o bulacaktı uygun fiyata . Olur dedik ve ev bakmaya gittik 250 tl kira ile güzel Bi ev bulduk ama eşyamız fazla yoktu. Mehmet reis o durumada el attı .

    Yurtta eskimiş eşyaların koyduğu bi depoya gittik ordan 2 yatak ve dolap halı gibi şeyler aldık . Yurttan çocuklarla beraber taşırız diye düşündük . Temizligide kızlarla yapardık .

    Ev sahibi ile anlaştık eşyalar tamamdı son iş sozleşmeydi ertesi gün sözleşme imzalıyacaktık ev sahibi ile .

    Tek eksigimiz tvydi spotcu abinin yanına gittik uygun fiyata onuda hallettik. Mehmet abi bize bi transit verdi bu araba sizin artık sizin dedi arkası açık kasalı bi transit . Eşyaları bunla taşıyın dedi . Yarın işlerinizi halledin 2 3 gub sonrada burda olun dedi cok acil bi durumda ararım sizi dedi ve 300 tl para verdi benzin parası .

    Gonlu bol insandı para önemli değildi arkamızda Mehmet abi olduğu surece herşey bizim aleyhimizeydi .

    Herşeyi hallettik ve arabayla kızların evine gittik durumu anlattık güzel Bi sevinç içindeydik hepimiz . Sonra yurda gittik eşyaları topladık ve özel eşyalarımızı kızlara getirdik o gece orda kalacaktım
    ···
    1. 1.
      +13 -1
      aleyhimizeydi olmaz lehimizeydi olur kelime dağarcığını gibeyim
      ···
      1. 1.
        +2
        O kadar olaydan ona takılma kankam
        ···
   tümünü göster