/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +8
    1. Gizemli Kalmak ister: Kadınlar herşeyi hemen anlatmaz. Sizin doğru soruları sorarak paylaşım seviyesini arttırarak yakınlaşmayı beklerler.





    2. Erkeğin Her istediğini Yapmamaya Çalışır: Kadın kendi istese bile her zaman her istediğinizi yapmayacaktır. Çünkü biz Başgann’lar olarak onlar izin verdikçe daha fazlasını isteyeceğiz * Kadın bunu bilir, arada çizgi çeker, yokuş yapar, arıza çıkarır.





    3. Kendine Önem Verilmesini ister: Kadın naz yapmayı sever. Çok istese de size zırt pırt mesaj atmaz, aramaz. Biraz onun ilgisini hak etmenizi bekleyecektir. Bazen bunu yaparken elinde telefonla saatlerce bekler ama yine de yapar * Sizin için önemli olduğunu hissetmek ister.





    4. Onu Güzel Bulduğunu Zaten Bilir: Kadınlar artık kaşına gözüne yaptığın iltifatları önemsememeye çalışıyor Başgann. Her ne kadar beceremiyor olsalar da * Onlar için asıl önemli olan sana anlattıklarını gerçekten dinliyor olduğunu, paylaşımlarınızı önemsiyor olduğunuzu gösteren nüanslar verebilmen. Bak o zaman antenler nasıl dikiliyor.





    5. Başkalarına Nasıl Davrandığını Gözlemler: Başka insanlara nasıl davrandığın kadınlar için çok önemlidir. Kadına zaten aşık olduğun için iyi, güzel ve kibar davranırsın ama aynı kibarlığı ve duyarlılığı gittiğiniz restorandaki garsona da gösteriyor musun? Kadınlar dikkat edecektir.





    6. Kendini Beğenmişten Uzak Durur!!!: Kadınlar aynada kendini saatlerce izleyen, hergün onlarca selfiesini çeken bir erkekle birlikte olmak istemez çünkü bilirler ki böyle bir adam bir ilişki yürütecek kadar fedakarlık yapamaz. Özgüven iyidir ama kendini beğenmişlik derecesine geldiğinde sinir bozar.





    7. ‘Evde Yemek Yiyip Şarap içelim’ in aslında ‘Sevişmek istiyorum’ un Kod Adı Olduğunu Bilir: Başgann alavere dalavere yapma. ilişkinin ilk zamanlarında evde film izleyelim, yok efenime söyliim çok güzel yemek yaptım yiyek mi hacı gibi davetlerin aslında cikse davet olduğunu kadınlar bilirler. Eğer kabul ederse ne yapman gerektiğini biliyosun. Eğer reddederse sıkıntı yapma, henüz birlikte olmak için hazır hissetmiyor olabilir. Önümüzdeki maçlara bakacağızdır. Kadın teklif ederse zaten kabul edileceğini bilir sıkıntı yoktur *





    8. Eski Sevgililerin Hakkında Konuşmaz: Kadınlar bir erkekle eski sevgilileri ile ilgili konuşmamaları gerektiğini bilir. Eğer konuşuyor ise bir sıkıntı vardır. Uzun vadeli düşünmüyor ya da daha çok arkadaş olarak görüyor olabilir. Tedbirli olmakta fayda vardır.





    9. Maddi Değil Manevi Kriterler Belirlemeye Çalışır: Başgann Kadınlar elinde olmadan mal, mülk, para ve güçten etkilenir. Ancak EĞiTiM seviyesi arttıkça daha fazla sayıda kadın aslında bir adamla mutlu olabilmek için para puldan çok daha ötesinin gerekli olduğunu kavramaya başlıyor. O yüzden bir sürü kadın ne kadar iyi bir insan olduğunla da ilgilenecektir, serseri gibi davranma.





    10. ciks Hakkında Konuşmayı Olabildiğince Erteler: Başgann, kadınlar bilir ki istediğin şeyi sana hemen verirse uğrunda çabalayacağın birşey kalmayacak * O yüzden bu konuyu olabildiğince erteleyeceklerdir. Senin ciks konusunda ne kadar sıklıkla ufak konuşmalar ve şakalar yaptığın ne kadar çok istediğinin de anahtarı olacaktır *





    11. ilk Buluşmada Öpüşür: Doğru duydun, kadınlar ilk buluşmada kendileri hakkında bir demo yapmak isterler. Bu yüzden ilk gece mutlaka öpüşüp romantik dakikalar yaşamanızı sağlayacaklardır. E sonrasının ne kadar hızlı ilerlediği artık size kalmış.





    12. Sana Kaç Kızla Birlikte Olduğunu Sormaz: Bir kız sana daha önce kaç kızla birlikte olduğunu sorup 28 cevabı aldığında bu onun özgüvenini zedelemekten başka bir işe yaramayacaktır. Dolayısı ile çoğu kız bunu sormamayı tercih eder. Aslında bu seni olduğun gibi kabul ettiğinin de bir göstergesidir. Sana da iyi gelir.





    13. Farklı Aktiviteleri Sever: Başgann hepimiz artık mum ışığında yemek, sinemaya gitmek gibi şeylerden sıkıldık be. Kadınların gönlünü farklı aktiviteler yaparak kazanman gerekiyor. Yemek workshop’ına zütür, heykel yapın, ilginç bi tiyatroya gidin falan filan. Biraz araştırıp bulman lazım. Seni tavlamak isteyen kadın da bu tip aktivitelerle aklını alacaktır, ona göre *





    14. Hayalindeki Düğün Hakkında Konuşmaz: Evet kadınlar erkeklerle evlilik ve düğünle ilgili konuşmamaları gerektiğini bilirler. Evlilik erkek için zaten zor bir konu bir de sürekli bunun hakkında konuşursa adamı kaçıracaklarını bilirler * Dolayısı ile söz haklarını o son dakikaya kadar saklı tutacaklardır.





    15. Ortak Değerlerinizi Bulmaya Çalışır: Bir kadın aile, hayat planları, idealler gibi ortak değerler olduğunda sağlam bir ilişki kurulabileceğini bilir. Dolayısı ile ilişkinin ilk zamanlarında bunları tespit edip ortak değerleriniz olup olmadığına bakacaktır. Varsa bu konularla ilgili bol bol sohbet etmeye hazır ol.



    http://basgann.com/kadinl...erkek-tavlama-taktikleri/
    ···
   tümünü göster