/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +8 -1
    Merhaba saygıdeğer panpalarım, ben 3. senesinde olan bir hukuk öğrencisiyim. Ve Allahın izniyle 2 yıl sonra savcı olacağım. Konumuza dönelim. Evet arkadaşlar biliyorsunuz büyük hacker grupları (Anonymous, RedHack,TurkHackTeam) büyük siteleri DDoS saldırısı ile çökertip SQL açığından index basıyorlar.Ama bizim yeni nesil veletlerimiz bunu çocuk oyuncağı zannediyor. Ve bunun nasıl yapıldığına dair bir fikirleri olmasa bile bir programdan direk arkadaşının ip adresine saldırı uyguluyor. Ve modem geçici bir süreliğine duruyor, yavaşlıyor veya internet servis sağlayıcısı kullanılamaz hale geliyor. Ve büyüklerinede yapıyorlar bu saldırıları. Bunu engellemek için youtube deki "DDoS attack nasıl yapılır?, DDoS saldırısı nasıl uygulanır?" başlıklı videoların altına şu yorumu giriyoruz:

    ---
    "Bu paylaştığın videoyla bilişim suçlarının T.C YARGITAY 4. Ceza Dairesi Esas No : 2010/28924 Karar No : 2013/3537 Karar Tarihi:11/02/2013 tarihli kararında bu videoyu yükleyen şahsa direk olarak "internettte tehlikeli bilgiler paylaşmak" gerekçesiyle dava açılmıştır. Ve dava 21 eylülde kesin olarak açılacaktır. Fakat videoyu yükleyen şahıs bu yorumun altına özürlerini bildirirse ve bu videoyu "internette bulunması için tehlikeli" durumunda olduğu için kaldırırsa mevcut olan ip adresinden internet sağlayıcısının kayıtlı olduğu kişinin adresine direk olarak dava açılmayacaktır. Bilginize, saygılar... "

    ---

    Yazıyoruz ve veledimiz korkup birdaha değil DDoS attack uygulamak daha bilgisayarı açamıyor ... Evet arkadaşlar sizde bu saldırılara karşıysanız bunu öğreten kişilerin videolarının altına bu yorumu yazın. Veya DDoS saldırısı uygulayan kişiye özel mesaj (PrivateMessage) atıyoruz. Ve bu büyük çaplı saldırılara son veriyoruz. iyi geceler panpalarım..
    ···
   tümünü göster