/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +15
    https://www.youtube.com/watch?v=UAm_uoV1z5k
    hiç birimiz istediğimiz yerlerde ve istediğimiz kişilerle değiliz. Bir gece vakti uyanıpyanında yatan karına uzun uzun baktıktan sonra kendini sorgularsın. sigara paketini ve çakmağını alıp balkona yönelirken salondaki aile fotoğraflarına çarpar gözün. dayanamayıp çoçuklarının odasına geçersin alınlarından öpüp üstlerini örttükten sonra balkona çıkarsın. şehrin manzarasına bi bakış atıp lisedeyken denlediğin o ağzından düşmeyen şarkıyı açıp bi sigara yakarsın o giberim işini memurluğu . emekliliğini. kezbanlarında dıbına koyiyim matematiğinde , londra da yaşıcam ben gezicem dünyayı kendi işimi kurucam annem çok zorlarsa evlenirim yoksa keyfime bakarım . hayatımı yaşıcam artık demedi demeyin gibisinden ettiğin muhabbetler gelir aklına. gözün dolar. antalyada 3+1 apartman dairesinde orta gelirde 2 çocuk büyütmeye ve karını mutlu etmeye çalıştığın bi hayatın tam ortasındasındır. bi sinirle en sevdiğin takım elbiseni giyer arabanın anahtarını alıp çıkarsın evden dışarı sessizce. arabanın kapısını açar içeri girersin. oturur tam arabayı çalıştırırken lisedeki sevgilin gelir aklına şimdi nerdedir napıyordur mutlumudur, kurduğunuz o hayaller bittimi hepsi ?.
    arabayı çalıştırıp basarsın gaza açarsın radyoyu , teoman çalıyor.20 li yaşlarda bardan bara atlarken teomanın daha yeni ünlendiği için hep çalan şarkılarını hatırlarsın. üni den kızlarla denizde içerken çalıp söylediğin gönülçelen ve istanbulda sonbahar.
    çekersin kaleiçi ne torpido gözündeki viski ni açıp bi iki yudum içersin tadında anılar gizli . viskini bitirip bi bara girersin orta yaşlı jilet gibi bi takım elbiseyle içeri giriyosun e tabi ağzında viski kokuyor zengin sanan kızlar yanına yanaşıyor birer birer . mutlusun tabi yine eskisi gibi o genç delikanlı gibi . sigara içmeye dışarı çıkarsın . giberim lan hepsini bu benim istediğim hayat değil dersin. bankada ev almak için biriktirdiğin paran gelir aklına hemen londra hayalini düşünürsün. herşeyi geride bırakıp gitmek istersin. sonra binanın birinden bi çocuk ağlaması. babam gelmedimi daha diye bağırarak ağlıyor. sanki yüreğine 4 kurşun yemişşin gibi hissedersin. yarı ağlamaklı arabaya binerek eve gidersin koşa koşa çıkar merdivenleri eve girersin hemen çocuklarının odasına girip uzun uzun bakarsın ağlıyarak yatak odasına gider ve karına sarılırsın karın uyku sersemi noldu? diye sorar . sadece kabus gördüm merak etme dersin sadece kabus. uyur ve unutursun herşeyi. hepsini.
    ···
   tümünü göster