/i/Kadınlar

Kadınlar daima haklı.
  1. 1.
    +2
    ya şimdi beni kimse yanlış anlamasın ama bu gerçekten bence biraz zihniyetle alakalı. kişi kendinden bilir işi hesabı. bu o kadar basit bişey değil. hepsi kapansa daha mutlu bi insan mı olacaksın. herkes avrupaya özeniyo benim çok abaza arkadasım gitti avrupaya beraber de çok gittik 3 gün sadece oha karıya bak oha suna neler yaparım şöyle böyle 3.günden sonra artık bakmıyordu bile. asimile olmaya başlıyosun. o yüzden dışarda okuyan arkadaslar buraya geldiğinde yayalara küfür etmeden yol veriyor. biraz uzattım amk ama demek istediğim sadece kafa yapısını düzeltmek gerekiyor.
    ···
    1. 1.
      0
      tek taraflı değiştirince de olmuyor ama panpa. toplum olarak tümden değiştirmeliyiz. ben anlarım saygı gösteririm ama orasını burasını açmış bi kevaşe gelip önümden geçerken bana tanrıça nidalarıyla bakıp tecavüzcüymüşüm gibi davranırsa giberim onun anasını bacısını
      ···
    2. 2.
      +1
      haklısın o konuda dediğin gibi tümden gelmek lazım ya şimdi ben "bütün ülke 2 hafta sadece şort giysin" diyemem o çok yanlış bi yargı olur. Türkiye bu yükü kaldırmaz zaten kırım kırım kırınıyo ülke. ama bu tarz atılımlar olmaya başlasa bu yozlaşmış kafadan kurtulabileceğimizi inanıyorum. evet bende müslümanım sadece vurgulamak istediğim şey hayatta herşey ciks değil. (biri gelir ciksten sonra ne dedin der, o yüzden sona yazdım.)
      ···
      1. 1.
        0
        ciksten sonra ne dedin ahahaha dıbına koyuyum panpa bastım şukuyu
        ···
   tümünü göster