/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 401.
    +8
    2 gün sonra Mehmet abinin yanına gittik sabahtan . Mehmet abi zafer abi ile bişiler konusuyodu yeni bi iş açmak istiyorlardı yeni bi dükkan .

    Onlar tartışırken biz konuya dahil olduk. Ve fikrimizi soyledik. Çarşının içinde güzel Bi kafe acmalarının daha iyi olacağını duşunduk . Kahvaltı çay kahve okey nargile tabu gibi şeylerin olacağı güzel Bi kafe olmasını soyledik.

    ilk başta biz o işten anlamayız dediler . Anlamıcak bişi yoktu. Zaten esnaflardı hemen kaparlardı o işide . Mehmet reis olabilir desede zafer abi duşunceliydi .

    O konu kapandıktan sonra Mehmet abiyle depoları gezdik yerlerini ogrendik o gün 1 kaç yere eşya gorturduk cok fazla iş yapmadık akşam 7 8 gibi iş bitti ve eve gittik . Merve ile burcu beraber dışarı cıkmışlar o gun bi kaç alışveriş yapmışlar.

    Akşama bira aldık bizde güzel Bi sohbetle içiçektik ama bize sormadan arkadaşlarını cagırmışlar .akşam eve gittigimizde evde sanki gün yapıyolar 7 8 tane kız oturmuş dedikodu yapıyolar .

    Bizde ugurla balkona cıktık bira içtik akşam 9 10 gibi kızlar gitti yurt giriş saatleri geldiği için.

    Ertesi gün okula gidecektik eve gitmeden bazı eşyaları aldı Merve sonra eve geçtik. Artık günler bu şekilde ilerliyordu . Ve ilk sınavlar geldi sınav haftasından sonraki gün 1.ayımız dı ve güzel Bi hediye almak istedim . Sınav haftası bitti . Tam çıkma günümüz belli olmadığı için o hafta yapucaktım sürprizi .

    Ama ne yapacaktım.
    ···
   tümünü göster