/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 426.
    +8
    Butun herşeyi hallettikden sonra tekrar eve geldik hiç bişi olmamış gibi oturduk sohbet ettik. Mervenin hiç bişeydwb haberi yoktu
    ..

    Eve gitmek için kalktık bindik arabaya eve doğru gidiyoruz mervenin arabada beklemesini ben onu arayınca eve gelmesini istedim nden felan desede ikna ettim meraklanmıştı . Eve çıktım ve mumları yaktım . Loş bi ortam oldu merveyi aradım yukarı geldi ve suprizi gordu o an ilk gulleri gordu şok oldu bunlar ne kertenkele dedi ve gulucukler ile içeri girdi sonra odaya gittik odayı görünce gözleri doldu ve sarıldı .

    Hala yazarken gozlerim dolar benimde .

    Resimlere tek tek baktı şarap şisesini kırdık notları okudu yazdıgım notu okudu . Şıpsevdilere baktı 2 saat surdu bu fasıl.

    Sonra aglamaklı bi şekilde seni çok seviyorum deyip sarıldı .

    ilk defa o gece sevişmeye başladık hiç bişi söylemeden yatakta sevişiyorduk ve o gün sevişmenin sonunda ikimizinde aklında tek soru vardı . ilişkiye girmeye hazırmıydık .
    ···
    1. 1.
      0
      gibeceksin sonra ya daha sevecek yada gibtir çekecek bakalım hangisi
      ···
    2. 2.
      0
      Panpa anlattıkların üni 1 mi yoksa 2 de mi gerçekleşiyor ?
      ···
    3. 3.
      0
      1. sınıf suan
      ···
    4. 4.
      0
      Eyvallah panpa
      ···
    5. 5.
      +1
      Beyler manita yaptıysanız gibin çünkü sen ona aşık oluyorsun onunla gelecek düşünüyorsun cinselliği 2. Plana koyuyorsun sonra onlar terkedip seni gibiyo ondan ne kadar aşıkta olan ilk fırsada gibin yoksa o seni giber
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster