/i/Devlet

  1. 1.
    +41 -3
    Ne bilim amk
    ···
    1. 1.
      +3
      panpa üste dursun diye yazıyorum hakını helal et. diyer türk ülkelerinde secim filan yapılmıyo eğer cin ve rus yandaşıysan oylar sayılırken baya bi oy artışın oluyor.

      Edit: haritaya baktımda Türkmen şehirleri yok?
      ···
    2. 2.
      +2
      saydığın ülkelerin alfabesi kiril alfabesi dillerinde çok fazla rusça kelime var hatta kazakistanda hatrı sayılır rus nüfus var 'Bağımsız devletler topluluğu' iyi bakın soviyetler dağıldıktan sonra ülkeleri burada topladı ve tv leri bile rusça şuan

      azerbaycana bakacak olursan sadece e harfinde bi sıkıntı var azerbaycan türkiye gerçekten 2 devlet bir millet tarihi açıdan ikimizde batı türkçesi konuşmaktayız diğerleri doğu türkçesi konuşuyor.
      https://www.youtube.com/watch?v=4SVkzAy9oeI
      https://www.youtube.com/watch?v=DvhP1XSB6S0
      ···
    3. 3.
      +5
      Suleyman demirel zamaninda türk milletlerinin bizim ulkemizin bayragi altinda birlesmek icin geldiklerini ve demirelin kabul etmedigini biliyormuydunuz?
      ···
    4. 4.
      +3
      bu yaz tatilde Guney azerbaycan Turku bi adamla tanistim iran sinirlari icinde yasiyor. Adamin dedigi Burda bize hersey yasak baski var. Turk dizileri izliyoruz .Kendi aramizda Turkcemizi gelistiriyoruz. iranda bizi destekleyen siyasi olusum yok.Biz Turkiyeyi seviyoruz.
      Birde 2 kazak hatunla tanistim hangi dille iletisim kurduk tahmin edin ingilizce uzerinden. bizde kazak turkuyuz diyor asimile olduk ruslara karsi. turkiyeyi seviyoruz.
      Bu nu. bir Türkçü olarak söylüyorum biz daha kendimize sahip cikamiyoruz. Bak mesela Turki devletler irana. rusya ve cine ragmen Turk birligi istiyor ciddi ciddi.Ama sen cumhurbaskani ile degil disisleri bakani ile katilirsan afedersin ama bu kardesim sizi giblemiyorum demektir.guc tarafcisi hukumet olduktan sonra daha cok kardesimizi kaybederiz.ve sozde politikalarimizda artik Tr nin guc kaybeden bir devlet haline donustugunu goruruz
      ···
    5. 5.
      0
      Turancılık ne zaman olur biliyormusun? 2 türk devleti birleşirse diyerleride birleşir burda yol gösteriçi olarak azerbeycanla türkiyenin birleşmeai lazım.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster