/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -2
    Selamun aleyküm arkadaşlar öncelikle, bugün sizlere bir kaç tavsiye vereceğim bana katılmayanlarda olabilir.

    Arkadaşlar vereceğim tavsiye görüpte bile bile kabullenememek arasında yer alıyor . Öncelikle bu hayatta hepimizin aşık olduğu insanlar olmuştur bazılarımız onlarla sevgili bazılarımız ise uzaktan sigarasını yakıp içten içe mutluluğunu izlediği bayanlar vardır.

    Şimdi bir sigaramı ateşleyip konuya direk dalıyorum. Hepimizin bir sevgilisi olmuştur ve bizlere hep sensiz yapamam beni bırakma sensiz olmaz gibi klagib bayanlarımız kurduğu cümlelerdir. Peki geriye dönüp baktığımızda hangisi yanımızda arkadaşlar salak olmayın kimleri kandırıyoruz her ilişki biticidir ve bu devirde aşk insanı asla olmaz.

    Sizlere seni asla bırakmam diyenlere yalancıyı gibmiyorlar ya deyin.
    Çünkü biz erkekler aşık olursak herşeyi göze alırız. Siz sabah 4 e kadar dışarıda eliyle bir içki ile sabahlayan bir kadın göremessiniz ama her 10 erkekten biri aşık olduklarında bunları yapabilirler.

    Kızlar çok uyanıktır arkadaşlar onlar 2 yakışıklı bulup bizi hiç tanımamışlar gibi hayatlarına devam ederler vicdan azabı çekmeden hemde.
    Arkadaşlar aşık olmayın ama eğlendırın kendınızı eğer aşık olursanız kör kuyuya düştüğünüzde ipi kökten kesecek kişi aşık olacağınız kişidir. Şimdiki kızlara baktığımızda hepsi en az önceki sevgilisiyle öpüşmüştür bize bu kızlardan ne yarar gelebilir.

    BiRGÜN ÇOCUĞUMUZUN ADI NE OLSUN DiYE HAYALiNi KURDUĞUNUZ BAYANIN YILLAR SONRA BAŞKA BiR ADAMDAN BiR ÇOCUĞUN YILLAR ÖNCE AŞIK OLDUĞUNUZ BAYANA ANNE DEDiĞiNi GÖRECEKSiNiZ.

    Benimde şurdan liselilere şöyle bir tavsiyem var. Kendınızı kaptırıp bir kız için hayatınızı mahvetmeyin kendınızı kandırmayın yaş 18 e gelmeden hiçbir ilişki ciddi değildir birşeye sap olursanız belki gerçekten seven birileri çıkabilir kaşınıza.

    Arkadaşlar uzun lafın kısası asla aşık olmayın ve şöyle noktayı koyarak.

    AMI OLANIN iMANI OLMAZ.
    ···
   tümünü göster