/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 651.
    +7
    Evet 2 . yıl başlayacaktı . Mehmet reisin yanında memlekete döndüm ve 1 hafta orda kaldıktan sonra. Tekrar okula gidecektim.

    Aklımda tek soru vardı . O eve ve o okula nasıl gidecektim. Amk memleketinin heryerinde hatıralarımz vardı .

    Ben buna nasıl dayanacaktım söylesenize nasıl. Zorda olsa otobüse bindim onunlada binip gitmiştik otobüse. Bu sefer tek gidiyorm . Yanımda merve degil yaşlı bi amca var bu sefer.

    O amca bile daha degerliydi merveden. Aglayacak gibi oldum ama kendimi zorladım . Aglamayacaktım onun için.

    Okula geldim otobüsten indim. burcu ve uguru gördüm onlarda yeni inmişler evlerine gidiyolarmış.

    Onları görür görmez merve nerde diye soracaktım az daha . Sonradan sustum . Ne yapacagımı bilmiyordum.

    Eve gittim ama eve nasıl girecektim.

    Zorda olsa eve girdim kapıyı acar acmaz bütün hatıralarım canlandı lan gözümde. Kapıyı merve acardı bende sarılırdım . Ama bu sefer öyle olmadı.

    Giremedim içeri bilemiyorm sebebini ama giremedim işte . Cıktım bi tekele gittim 1 karton sigara 6 tane 35 lik rakı aldım .

    Sonra eve geldim direk mutfaga gittim. Onla yedigimiz yemegin bi kaç parca bulaşıkları duruyodu. Şişeleri dolaba koyup cıkacaktım.

    Salona geçtim kanepenin üstünde hala saçları vardı. SAgda solda mumlar vardı. Tekrar mutfaga gittim rakı ve su aldım bide bardak.

    Buraya kadar cok canım acımamıştı. Zaten o evde 10 aylık sözleşmemiz vardı. Mehmet abinin sayesinde yazında eşyalarla durdu ve kira vermedik . Ama bu sene kalmıyacaktım o evde kalamazdım. Bi ev bulana kadar orda kalacaktım sadece.

    Odamızın kapısını açtım. Direk burnuma parfümünün kokusu geldi . O an o kokuyu içime çektim. Ve gözümden bi yaş yere düştü
    ···
   tümünü göster