/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 676.
    +6 -1
    Artık kötü olacaktım. Badboy .D

    Kızlar nelerden hoşlanırdı . Kavgacı erkek . Asi erkek. Cool erkek. Yani tekin olmayan bi cocuk olacaktım.

    Kendime çeki düzen verecektim. Ama önce cemreyele sevgili olmamam lazımdı. Sabahına normal bi şekilde kahvaltı yaptık sonra cemre evine gitti.

    Yeni tarzımı harekete gecirdim. Okula gelen yeni bebelerden 1 kaçını dövecektim önce. Biraz reislik yapacaktım.

    Yurttan arkadaşlarla takılmaya başladım. Ugurla burcu ile arada görüşüyoduk. Ugur her gördügünde seldıbını verirdi ama eskisi gibi degildik zaten burcuyla takılıyodu ve mutluydu. Bende fazla takmadım bu durumu.

    Yurttan bin diye tabir edecegim 2 arkadaşımla . Selim ve murat. Evde kalıyolardı onlarla takıldım ve bende evden cıkıp onların evine geçtim.

    Yurt bebeleri ile bi grup kurdum. Yeni gelen kızlarla tanıştım . Cemreyle gönül eylendirdim . Selim murat ben cemre ve arkadaşlarına gidip onlarda kalıyoduk onlarla takılıyoduk.

    Cemreyle hiç sevgili gibi olmadık beraber takılıyoduk ama otesi yoktu. aşkım felan diye konuşmuyoduk.

    Cemre kafa kızdı aslında . Güzel bi ortam yaptık . Okula yeni gelenlerle papaz olduk. Okulun onunde kavga ettik. Artık efso bi tayfa ile okulu koşturmaya başlamıştık.

    Herkeze salca oluyorduk. Kızlara özellikle. Voleybol sahasında kızlarla maçlar yapıyorduk . Kantinde kızların yanına oturuyorduk.

    1. sınıftaki kızlarıda ele geçirmiştik. 2.sınıf oldugumuz için oralara hakimdik ve fazla gezilecek eglenecek yer yoktu. Kızlarla en iyi şekilde egleniyorduk. Geziyorduk. Paranın dıbına koyuyurdok . Para kalmıyodu ama kızlarla aramız iyiydi.
    ···
   tümünü göster