/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 676.
    +4 -1
    Sınıfta herkezle kaynaşmıştım. Artık cok iyi duruma gelmişti moralim. Yeni gelen kızlardan birini gibmeyi düşünüyordum.

    Gözüme hoş gelen birini seçtim. Zaten arkadaşımızdı. Kızlar içmeye açtı. 1 kasa bira aldık selim ben murat . Kızları cagırdık içelim diye . Aramız iyi oldugu için geliyolardı zaten. Ama içmiyorduk.

    Bu sefer içecektik.
    zehre gül ve buse 3 ü bize geldiler . Aklımızda biri yoktu kim kim yavşarsa bizde ona yavsıyacaktık. Yani yavşamayı kızlara bıraktık.

    Biraları içtik kızlar 3 biradan sonra zurna oluyodu zaten. Bende 5 6 tane içtim özgüveni toparladım.

    Gülle samimi olmaya başladık. herkez biri ile samimi oldu. Gülle baya samimiydik . Odama gitmemiz lazımdı ama nasıl olacaktı. Film izleyelim mi dedim güle olur dedi .
    Laptopu almaya odaya gitcem sende gel dedim . Geldi beraber odaya gittik. Burda izleyelim dedim. Dgerleri izlemicekmi dedi.

    Zaten herkez iyiydi izlemek isteyen gelir dedim . Cokda zorlamadı gül. Oturduk ve film actım . Elimi omzuna attım. Filmin yarısında sevişme sahnesi geldi. Adam karıya direk saldırmıştı .
    Bende oyle yapacaktım. Gül dedim sana bişi söylücem dedim. Bana dogru döndü gül.

    Yapıştım dudaklara Ters bi tepki vermedi . Uzandık yataga ve seviştik. Ama ileri gidemedik çünkü ev cok kalabalıktı. Odaya giren cıkan oluyodu. akşam 11 gibi kızlar yurda gitmek istedi. Ben gülle sevişmiştim azmıştım birini gipmem lazımdı. Gülle olmamıştı. Kızları yurda bıraktık.

    Yedek hesap cemreyi aradım. Cok kotüyüm ben dedim biraz duygu sömürgüsü yaptı. NErdesin dedi. Dışarda geziyorm dedim. içtin mi diye sordu evet dedim.

    Senle görüşmek istiyorm özledim dedim. Tamam dedi. Hazırlanmasını bekledim cemreyi aldım bize gittik. Bizim cocukları uyarmıştım rahatsız etmemeleri için.

    Direk odaya geçtik cemre ile . Kalan biralardan getridim .Cemrede içti 2 tane . Ne oldu diye sordu . Ailevi bi durum dedim anlatmak istemiyorum sadece sana sarılmak istiyorm dedim. Sarıldık ve uzandık. Yapıştım cemrenin dudaklara. Altıma aldım ve hunharca gibişmeye başladık.

    O gece cemre bana kızdı. Sadece ihtiyac duydugunda arıyorsun beni dedi. 1 posta attık ve laf etmeye başladı. Sürekli aramamı istiyordu.

    Sevgili olmak istemiyorm dedim. Sevgili olmayacaksak bunları nden yaptın benle dedi. Ortam gerilmişti.
    Geri vites yapmadım. Zorlamı yaptık lan diye cıkıştım cemreye. ikimizde istedik yaptık dedim.
    Sinir oldu bana . Bida beni arama dedi. Aramam a q dedim . Döndüm arkamı yattım.

    Üstünü giyindi s.olup gitti. kahpe. Artık hiç birinin degeri yoktu gözümde.
    Sıra güldeydi gülü gibecektm amacım oydu
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster