/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +50 -5
    @2.4 pek inandırıcı gelmese de güzel anıymış ama bir şey sormak istiyorum kardeşim.
    adamların 6 ay bi yerde aç susuz yaşayabileceğini nerden anladın? hayır yani adamların dış görünüşüne bakıp ulan bunlar 6 ay yaşar amk diye tespitte mi bulundun? vallahi sırf meraktan soruyorum. yani o konuyla ilgili ayrı bir anın gözlemin tespitin varsa anlattırmak için.
    ···
    1. 1.
      +2
      ÖYLE EĞiTiM GÖRÜYORLAR KARDEŞiM
      ···
    2. 2.
      +9 -2
      Amk bordo berelilerde sizin benim gibi insan amk efsanelestirmeyin.

      Yok yetim olanlari aliyolarmis yok 6 ay uykusuz kalabiliyolarmis amk hic bir bordo bereli 6 ay ac kalmamistir buna firsat olmamistir.

      Egitimlerinide abartanlar var ozel kuvvetler komutanligina giden bilir gercekten mukemmel egitim cihazlari vardir ve yuzlerce kisi basvurur bunlarin hepsini isteseler alirlar ama en dikkatli olanlari en atik olanlari ve en zekilerini operasyon sirasinda en akillica ve stratejik davranis sergileyenleri secerler digerlerini elerler.

      Ayrica hepsi anadilleri kadar kurtce ve ingilizce bilirler mit denolanlarda vardir disarda olanlarda sadece tsk da kalmazlar bide 3 yil kurslari vardir yurt disina habire tarbikata giderler tsk nin sitesine bakin.

      Millet gotunden salliyor

      Haaa bu arada 40 km herkes kosabilir ama 41.km de catismaya girerseniz gucunuz kalmaz ölmek istersiniz ama bu adamlar ona göre egitilmisler en az 2 yil askeri okulda okumuslar benim arkadasim su anda yuzbasi bordo bereli yakin arkadasim adam cocuklugundan beri ozel harekat istiyodu liseye geldi asker olmak istedi unide mukkemmel puan yapti istese bogazicine giriyodu ama adam tsk ya girdi kara ya hatta mulakatta komutanlar buna oglum sen okrsam daha basirili olursun demis ve eliceklermis ama bu bagirmis cok sert konusmus elerseniz seneye tekrar girerim olmadi seneye bi daha olmadi uzman olurum demis ve cocugu elediler seneye tekrar girmis puani bilerek dusuk almisti bu sefer almislardi 4 yil ayri kaldik amina kodugumla sonra ozel kuvvetlere gitti o tatbikat benim bu tatbikat senin hic gorusemiyoruz gecen sene sadece tatile gittik beraber adam 1 75 boylarinda gorseniz bunu amk dersiniz ama cok kuvvetli azim işte amk
      ···
   tümünü göster