/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 176.
    +22 -4
    Kalkmak istemiyordum, öylece sonsuza kadar kalmalıydık. Hatta medusanın gözlerine bakıp taşlaşmaya razıydım. Teyzem biraz üşümüştü. Deniz kıyısı esiyordu. Hadi arabaya gidelim dedi. Elimi tuttu. Küçük bir kız gibi la-la-la dedi sekerek. Çok tatlıydı.

    Arabaya yürüdük. Yolda düşünüyordum ne yapacağımı. Nasıl bir gece geçecekti. Her şey yeterince kaotikti. Teyzem ben aşk izmir dedem gökyüzü yıldızlar sanki herkes bizi izliyordu. Yolda hiç bir şey olmamış gibiydik. Sanki o hala teyzemdi ben hala yiğeni. Ama bir anlamı olmalıydı. Sabredecektim, onu kaybetmeyecektim.

    Arabaya bindik. arkaya oturduk. çok geniş bir arabaydı. teyzem üşüyordu sarıldım. Müziği açtım. Yeniden öpüştük. bu kez daha içtendi. artık bir şeyin ispatıydı bu. hata yapmıyorduk, bu gerçekti teyzem ellerini şortuma zütürüyordu, bunu beklemiyordum. O da beklemiyordu.
    ···
    1. 1.
      +73
      Kardeş git edebiyat öğretmeni ol filozof ol sözlükte ne işin var
      ···
    2. 2.
      +83 -2
      sahil şeridinden 2-3 sarhoş geçiyordu, sanayi ustası oldukları kıyafetlerinden belliydi. yağ kokusu genzimizi yakmaya başlamıştı. adamlardan biri arabanın içinde bizim olduğumuzu farketmeden malafatı çıkarıp sol arka kapıya işemeye başlamıştı. teyzem sesi duyup döndü. adamın dalgası en az 30 santim vardı, önce levye zannetti. kapıyı zorla açmaya çalışıyor diye panik yaptı teyzem. usulca gülümsedim. sakin ol işiyor dedim. teyzemin gözleri birden fal taşına dönüştü. hemen camı açtı o zarif boynunu zürafa gibi uzattı. başladı saksoya. bi şey diyemedim. adam şok oldu, ama sesini çıkarmadı hoşuna gitmişti. diğer arkadaşlarıda gelip benim ağzıma verdiler. sabaha kadar gibiştik. teyzem yalan olmuştu. burası mordonlular köyü her şey beklenir
      ···
      1. 1.
        +2
        usulca gulumsedim. sakin ol işiyor dedim.

        Amk bu ne lan agshahhanahahahahahah
        ···
    3. 3.
      +1
      Ahhaha Yarıldım bin kap şukunu
      ···
    4. 4.
      0
      Amin oğlu seni sesli güldüm bin
      ···
    5. 5.
      +4
      vay mk herif hikaye okutcam diye yunan mitolojisini öğretti bize her partta farklı tanrı isimleri noluyo la
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster