/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 51.
    +5
    kardeş kızları düşünmemeyi ilişki kurmaya çalışmamayı arkadaş olarak bile takılmamayı öğrendikten sonra hayatım çok huzurlu bir hal aldı . gibtret . he haftada 3 5 kere 31 çekiyorum bir am istemiyormuyum tabiki istiyorum. ama gönlüm rahat. kafam rahat. kıskançlık yok trip yok. binlerce türlü gerizekalılıkla uğraşmak yok. mis gibi hayatım var lan.

    bazı erkekler doğuştan kızlara ilgisizdir. (ciks olayı hariç) sevmezler. ilişki kurmak istemezler onları sığ ve içten pazarlıklı bulurlar ve bunun için onlarla ilişki konusunda yeteneksizdirler.

    bizde bu tür ilişkiler kurma zorunluluğu gibi bi his vardır.
    bunun nedeni ne? doğal olarak sevişen insanlar var etrafımızda . sevgilisi olanlar falan. adamlar ballandıra ballandıra anlatır. şöyle gibtim ağzına verdim tuvalette gibtim zütünden gibtim domates kabuğu geldi vs vs.

    bazıları da şöyle anlatır. hacı düzenli ilişki iyi ya bi düzen oluyo. evlenecem tabi ya. vs vs.

    ama bizde böyle bi durum yok kardeş sen gibtret benim dediğim gibi yap. bu bir zorunluluk değil. insanların yaşam tarzı farklı olmalı. özenti olmamalı. herkes nasıl hissediyorsa öyle yapmalı.

    he bi kız senden hoşlanır belki bi gün sevişmek ister sevişirsiniz. çıkmak ister sen de istersen çıkarsınız akışına bırak dıbınakoyim.
    ···
    1. 1.
      0
      aga valla bende tam senin gibi düşünüyorum da ömür boyu osbire mi minnet edicez illa ki gibişmek lazım yoksa sevgili takılmayı gibleyen kim. huurya da para vermek hiç cazip gelmiyo.
      ···
    2. 2.
      0
      ya iyi yazmışsında bi yerden sonra insan arıyo dıbına koyim ya yokluk hissediyosun onun dışında doğru yani.
      ···
    3. 3.
      0
      sadece ciks lazım beyler. ona da sosyal olmak lazım. zaten aksi halde sevgili bile yapamazzsın bırak ciksi. bu böyle gider :D ileride iş ortamı falan bi şeyler olabilir yani pek kasmaya gerek yok
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster