1. 1.
    +37 -5
    1-inciye 2.5 sene önce üye oldum nerdeyse o zaman herşey serbesti herkes akıllı hareket eder nerde durması gerektiğini bilirdi. hatta cok iyi hatırlıyorum ulan iş zamanı başından kalkamazdık sözlüğün kesin biri bi binlik yapar yada @2 ayarına uğrar gülmekten ölürdük. bizbizeydik kapalıydık herkese yeraltı sözlüğü gibi ama ne zaman adminimiz baktı ulan iş var heralde parada var diye doldurdu herkesi sözlüğe.

    2-kimse gelmesin demiyoruz ama seçici olmak bu kadarmı zordu amk. baktın gibindirik sözlüğün imajını zedelicek başlık açtı uçur gitsin. uçurki incisözlük üyeleri değerli olsun anlasın herkes sözlüğe üye olamaz diye. herkes yazar olamaz diye.siz naptınız amkdunuz nerde tak püsür liseli işi var hoop atladınız.

    3-birinci, bıyıklı genç forvet gibi modlar herşeyi bırakıp gitti. asıl onlar modluk yapıyodu. adamların o zaman zütünden kan alırdık. beraber gülerdik beraber söverdik kavga ederdik. onlar bize biz onlara amk.ama şimdiki modlar gibi asla zütü kalkık değildi hiçbiri. good girle biri şişko demiş hoop silik yedi. diğerine küfür etmiş yada hoşuna gitmeyen başlık açmış hoop çaylak yaptınız.bu mu lan sizin modluk anlayışınız. kral oldunuz başımıza ama deliye yetkiyi vermişler köyün anasını gibmiş aynı muhabbet alın size köy.

    4-yeter lan2 mod luğu bırakmış çok iyi hatırlıyorum 6 ay önce adamın teki sözlüğün anasını gibti flood yapmaktan her başlığın altına. bütün modlara mesaj attım good girl online adam gibio başlıkları diye. hiçbiri ger dönmedi bile gibinde olmadı benim attığım mesaj. sadece yeter lan2 mesajımı alır almaz döndü. adamı uçurdu peşine sağol panpa diye mesaj attı.bu adam modluğu yapıodu diğerleri gibi şov yapmıyo.

    5-siz milleti küstürmeye devam edin.ama eski zamanlarda gecen akıllı muhabetleri özledim lan ben. ulan birbirimize dedeler yedirir gülerdik. millete yedirir caps alır gülerdik. ulan dedeleri bile yasakladınız lan. efsane başlıklar vardı msnde kızlara biz niye hiç sevişmedik mesajları yazar gelen cevapları okur gülerdik gece yarılarına kadar. bizbizeydik kimse bilmez görmezdi bizi. şov olsun diye face e yazmadık yazmayız mottoları çocuk gibi. gerçek inci yazarı her zaman gizlemiştir kimliğini.

    size bir olay anlatim son olarak durumu özetleyen:bigün cafede oturdum iki çay kahve içim dedim yaşları 15-16 yasında veletler yan masama oturdu. garsonda ekmek parası peşinde 26 yaşlarında bi çocuk. veletlerin yanına gitti garson buyurun dedi. hele hölö konustular anladınmı zanza dio cocuk garsona. tamam dedi garson. diğerine sordu çocuk gibtimin velet caps ver bin dio garsona. ulan dedim sizin tiyniyetinizi adam ekmek parası peşinde bi lafta edemio. bunlar işte burda caps ver yolla panpacı gençlik serkan inci ve modların üye olmalarına izin verdiği gençlik işin özeti bu beyler.
    ···
   tümünü göster