/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
https://www.google.com.tr...0.0.0.346.703.0j2j0j1.3.0 ... 0... 1c.1j4.64.mobile-gws-hp..2.3.701.0.mhj_GG3WZUQ#tbm=isch&q=ger%C3%A7ek+tak
  1. 1.
    -1
    Merhaba beyler sizlere bundan 4 sene önceki anımı anlatıcam buyrun isteyen gelsin.

    Teyzemgile tatile gidicez Ben annem kardeşim üçümüz. Antalyadan Maraş â gittik hava değişiminden dolayı hem ishal olmuştum hemde kusuyordum. Tatili yapmıştık geri antalyaya dönecektik gitmeden bi 2 saat önce annem kuru kahve içirmisti .Bu seni idare eder demişti. Bindik otobüse gidiyoruz 1.mola 2.mola çok iyiyim ben ,zütüm saglamda. Koltukta televizyon izli cem kulaklığı delige takıcam kulaklığın usb ucunu kırdım. Baktım muavin dolaşıyo gittikçe yaklaşıyor bizim koltuğun oralara. Korkudan altıma sıçacam her tarafım ter anneme dedimki "anne dayanamiyom altıma sıçaçam " dedim. Annem kardeşimin bezini verdi "al tak şunu zütüne" dedi. Takmamla altımı doldurmam bir oldu. Baktım taklar bezden parça parça akıyor suratım büzüştürmüş bi şekilde anneme bakıyorum. Muavin koltuğun oraya geldiği gibi geri döndü gitti. Otobüsü durdurdular indik yolun ortasında otobüsün arkada annem zutümü sildi. Bindik cam kenarında oturuyodum gittim her taraf taktu. Sabah olmuştu inmiştik üzerimde pijamam vardı koşa koşa tuvalete üstümü değiştirmeye gitmiştim. Girdim tuvalete değiştirdim üstümü çıktım gidiyorum tuvaletin çıkışına kusmuştum kimse yoktu hiç farkettirmeden topukladım oradan ve hayatıma normal devam etmiştim.

    Beyler bu size komik gelmemiş olabilir ama bu anormal bi anım varsa inci sözlükte benim kadar malı çıksın ortaya. Ayrıca yalan atıyorsam beni gibsinler.
    ···
   tümünü göster