/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    -4
    Merhaba arkadaşlar birazdan yazıcağım çoğu şeyi anlıyamıcak arkadaşların küfürleri için şimdiden teşekkür ederim çünkü bunu herkezin anlamasını beklemiyorum.

    Şimdi arkadaşlar size şöyle anlatıyım tanrı olarak var saydığımız nesne veya şahıslar aslında tamamen bizim gibi varlıklar şuanda deney olarak kullanılıyoruz ve bilim olarak görülüyoruz.

    Şöyle söyliyim arkadaşlar şuanda amerika ve çeşitli ülkelerde yapay zekanın gelişimi yapılmaya çalışılıyor ve başarılı sonuçlar almaya başladılar arkadaşlar bizim tanrı olarak tanımladığımız nesne veya varklıklarda aynı şekilde biz bir kod bankasıyız ve şuanda test aşamasında bir gezegen belkide onlara göre küçük bir yer veya büyük bir yer.

    Tanrıların boyutları veya boyları arkadaşlar bu konu hakkında şöyle bişey olabilir. Eğer bizim yaptığımız robotlar tarzında bişey ise hemen hemen bizim ile aynı boydalar veya bizden daha uzunlar yada bizim oyunların içinde oluşturduğumuz karakterler gibi pixel tarzındaysa bizim yapımcımız yani tanrımızın özelliklerini anlamamız pek mümkün değil.

    Okuyan varsa başka saçmalıklar anlatabilirim *
    ···
   tümünü göster