/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +27 -3
    Beyler olay başımdan geçeli 2 hafta falan oldu anlatıyorum.
    Birgün arkadaşlarla gezerken bir tostcuya girdik. Tostcu dedigime bakmayın mekan baya iyi. Çıktık üst kata sipariş verdik falan başladık tostları zütürmeye. O sırada beyler hemen bizim arka masaya 5 6 kişilik kız grubu geldi ve oturdu. Mini okul eteği giydiklerine göre belli liseliler ama yok böyle güzellik hepsi çok güzel bildiğin taş. Neyse bunlar tost yerken başladılar kendi aralarında muhabbet etmeye. Biz konuştuklarını duyunca şok olduk yemin ederim. Oturmuşlar kendi aralarında kendi okulundaki veya sınıflarındaki erkeklerin zütlerini konusuyolar. Birisi diyo Ali'nin zütü çok güzel yaa dolgun çok şirin. Öteki diyo Yok yaa ben Vahit'in zütünü daha çok begeniyorum... Ulan muhabbete bak amk tostumu yiyemedim amk sen Alinin kıllı zütünün nesini begeniyon allahsen yaa. Ulan bu kızlar bizden de abazaymış ya laa vay arkadaş. Çok şaşırdık.
    Çevrenizde kız arkadaşlarınız varsa kendi aralarında sizin de zütünüzün muhabbetini yapıyo olabilirler benden söylemesi.

    Saatler sonra gelen Edit : Yalan yok beyler en ufak bir yalanım varsa huur cocuguyum. Bazıları okul daha açılmadı falan demiş iyi tespit ama gerçekten okul eteği vardı kızlarda.
    ···
   tümünü göster