/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Sıranın arkasında içimden söverken omzuma bir el dokundu. Bende hemen aklımdan allah aşkına tanıdık birisi olmasın diye sadiseler içinde dua edip yanımdakine bakınca babam olduğunu gördüm. iyi bir oh çektim. Babam bir anlam veremedi buna sadece baktı öyle. Sonra o da kapağı bir yapıştırdı ki ben ‘’ bi sen eksindin mk’’ dedim sessizce.
    Babam: ‘’ Oğlum, burası bildiğin şirine köyüne dönmüş, bu nedir böyle’’
    Bunu derkende gülüyor aq. ben sinir oldum bu duruma tabi, kesinlikle katılıyorum dedim sert bir şekilde. Bana baktı, ‘’senden güzel şirine olur’’ dedi... Fena bir bakış attım oda gülüp etrafa bakmaya başladı.
    Beyler normalde baba-oğul ilişkisi benim ki gibi olmalı bence. Babanızdan çekinmeyin beyler. O sizin ilk kankanızdır. Zamanı gelir onunlada içersiniz. Benim babamla aram böyleydi. Oturup kız arkadaşlarımdan bile konuştuğumu hatırlarım. Rahattım ona karşı o da bundan hoşnut olacak ki hiç bir zaman bozuntuya vermez hatta paylaştıklarımdan zevk alırdı. Dikkatle dinler, dalga geçer, öğüt verirdi. Halada bu böyledir. Bu konuda şanslıyım. Siz siz olun aranıza mesafe koymayın, çünkü ‘’sizi’’ bilmek isteyen ve buna hakkı olan ilk insanlar sizin ailenizdir. Aranızı iyi tutun. Bu kısımıda aklınızda tutun, ilerde anlayacaksınız...
    ···
   tümünü göster