/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -5
    Beyler iki gün önce yaşadığım olayı anlatmak istiyorum.

    Beyler gece saat 1.30 gibi uykum geldi. Koltuktaydım salonda uyuyayim dedim. Orada uyumaya çalışırken 15 dakika sonra birden sıçradım. Birşeyler hissettim. Sonra birşey olmaz dedim uyumaya devam ediyordum hayal felan uyudum uyandım sürekli en son gözümü açtım uykum sıfır amk. Ama neredeyse hiç uyumadım. Saate baktım saat 3'e 10 var. Sözlükte okumuştum galiba cinler saat 3'te uyanıyor diye. dıbınakoyim aklıma o geldi korktum. Gittim yatağıma beyler ,yatağa uzandım gözlerimi kapattım uyuyim bian önce diye gözümü açtım bi etrafıma baktım sonra kapattım gözümü. Birdaha açtım amk pencereden bir rüzgar arkasına gölge geçti sıçradım amk. Sonra annem geldi beyler oğlum hayırdır diye yok birşey anne dedim ama annemin ayaklara bakmıyorum amk ters felan görürüm diye yemiyor. Annem gitti uyudu kadın.

    Beyler geri uyumaya çalıştım ayak sesleri duymaya başladım sonra sanki birisi iki eliyle başımı sıkıştırıyor bir ağrı girdi. istemsizce gözlerimden yaşlar akıyor amk.

    Sonra geri uyumaya çalışıyorum ama titriyorum bu sefer bir el hissettim omzumda sonra eli tutmaya çalışır gibi elimi attım ,bana dokunma kesildi. Beyler bunu ilkkez yaşadım ve sırf korkudan artık akşam saat 11 de uyumaya çalışıyorum bizimkiler salonda televizyon izlerken amk. Pgibolojim bozuldu sebebi nedir sizce, buna benzer şeyler yaşayan var mı ve yine olur mu dıbınakoyim uyuyamıyorum...

    Not: Beyler ne yapmam lazım bu durum karşısında Allah için adam gibi cevap verin.

    Edit: Eksilemeyin huur çocukları eksileyene musallat olsunlar amk
    ···
   tümünü göster