/i/Tespit

  1. 1.
    +307 -101
    Evet 16 yaşındayım ve liseliyim. Ama sandığınız gibi anan zaaa zunqii  xd xd falan yapmıyorum sadece siz feyizli abilerimden ders almak tecrübe edinmek için buradayım. Ben ilçemizde fen lisesi olmadığı için anadolu lisesinde okuyorum. ildeki fen lisesine gidebilirdim fakat babam yurt masraflarını karşılayacak durumda değildi. Zaten bir de kardeşim var 11 yaşında o da okuyor. Beni aşağılamazsınız biliyorum çünkü anancılık trolllük bunlar bana göre şeyler değil. Biz yoksuluz babam okuyamamış yevmiye için çalışıyor 40 50 lira kazanıyor günde tabi hergün iş olmuyor.
    Ben burada bazı başlıklar görüyorum
    Evde klima yaptım,  pet şişede agar io yaptım, maltanadan bira yaptım gibi başlıklar hoşuma gidiyo insanların ihtiyaçtan birseyler üretmesi güzel geliyor. Ben de bi tespit yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim bunu. Belki içinizde benim gibi birileri vardır diye.
    Ben et sucuk sosis bunlara bayılırım ama durumumuz pek uygun değil bunu biliyorum ve babamı üzmek istemiyorum.
    Az önce kahvaltı için yumurta kırdım 2 tane. Baharat ararken bu tavukcularda verilen kimyonlu karışım denk geldi bende  kattım. Hem sucuktaki baharatın aynısı oldu hemde et de protein yumurtada protein. Neredeyse aynı sucuk tadını veriyor yerken. Tavsiye ederim teşekkürler.
    ···
   tümünü göster