/i/Kız Meselesi

  1. 151.
    +2
    Birader benim şöyle bir problemim var. Hoşlandığım kızın kezban arkadaş grubu var.4 kız 2 erkek takılıyorlar , erkeklerde tam kıç yalayan kızlar ne isterse yapan tiplerden hal böyle olunca

    kızla 1-1 kalamıyorum yanında her zaman kezban arkadaşı veya kıç yalayan erkeklerden oluyor. Telefonla bir yere çağırıncada o gün arkadaşlarımla şuraya gitcem , buraya gitcem filan diyor.

    Ama trip filan atmıyor normal davranıyor.Bir kere bunun grubuyla kafeye gideyim dedim neredeyse kusacaktım amk bu kadar sığ , bayağı muhabbet olan ortam görmedim. Kızın teki gruptaki erkeğe şunu getir bunu tut , şunu yap diyor hepsini, yapıyor , erkeklerin muhabbeti desen iğrenç benim ağzım laf yapar ama o ortamda konuşamadım amk ayak uyduramadım var mı bana tavsiyen ?

    Bir şekilde ısrarla filan hoşlandığım hatunu o gruptan çekip yalnız mı kalmalıyım ? gibtir etmek istemiyorum kız harbi taş çünkü.
    ···
    1. 1.
      +1
      bence rez al panpa

      açıklama: kıza "ne zaman boş olursun" de. oda sana "şu zaman" desin sende "tamam bende o zaman boşum ama ekmek yok de" oda accık gülsün ve "tamam, sonra görüşürüz" diyip konuşmayı sonlandırsın.

      edit: bence güzel bir fikir.
      ···
      1. 1.
        +5 -2
        Pabpa ekmek olayini anlamadim simdi bu ekmegi kizin gotune sokup oyle mi gibecekmis nedir olay
        Edit:nimetle gunah geciyor demeyin oyle fantezileri olanlar var. adam hamur sokuyor ekmek sokuyor gibiyor sonra
        Edit2:nimetle gunah geciyor ne amk ne diyon ben
        Edit3:ne diyom* ben
        ···
      2. 2.
        0
        bende yazdıktan sonra ekmeğin hamur işi olan ekmek (bkz: ekmeleddin) olarak algılanacağından korkmuştum ama bir daha editlemeye üşenmiştim.

        not: orada ki ekmek; satmak manasına gelendir :D, bizde nimetle oyun(buradaki oyun kelimesi fantazi manası taşıyandır) olmaz panpa
        ···
    2. 2.
      +1
      panpa taş ise iş değişir :D oradaki kızı kafalamaya çalış belli et duygularını keseyi de aç. Gelirse senindir Gelmezse gibtiri çek ta inci den duyulsun :D
      ···
   tümünü göster