/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 301.
    +2
    Panpa ben çok eleştiriyo gibi görünmek istemem alınma lütfen bu konuda.
    Çok iyi gidiyosun. Gerçekten akıcı bir dille yazmışsın. insan sıkılmıyor. Aynı şekilde kendimi olayların içinde hissedebiliyorum. Bir kaç mantık hatan var. Ama onlarda göze çarpmıyolar çok fazla. Onları da yazayım:
    Timsahlar titreşime farkediyo diyosun ama yanda şelale akıyo. Timsahların hepsi şelaleye giderdi o zaman. Birde pek emin değilim ama akan sular tuzlu olmaz sanırım. Yada zaman makinesinin çok fonksiyonlu olduğu halde su geçirme ihtimali olması gibi.
    ···
    1. 1.
      +1
      Estafurullah panpa tabiki eleştireceksin ki bende hatalarımı göreyim...
      Makineden başlayayım . Hani her ihtimale karşı kapatıyor. Garantiye almak gibi düşün. Akar suların tuzlu olup olmadığını açıkcası bende tam bilmiyorum , eli yaralı olduğu için biraz daha acı çekmesi için yaptım. Zaten ben biraz gerçek biraz da kendi yorumumla yazıyorum. Hani belkide o zaman öyleydi akarsular böyle düşün . Timsahların titreşim olayında bende seni haklı buldum ancak bunu da şöyle düşünebiliriz. Sen her gün aynı müziği dinliyorsun. Aynı yerde. Ve birden farklı bir yerde bir anda tizde olsa başka bir müzik çalıyor. O anlık tiz müzik neydi diye düşünmez misin yada yönelmez misin ?

      Tekrardan çok teşekkür ederim eleştirilerin için panpa
      ···
   tümünü göster