/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +2
    karşılıksız iyilik demiyorum bakın; anlamsız, gereksiz iyilik yapmayın diyorum.

    bundan 2 3 sene önce ailemle bi tatil beldesine taşınıp hediyelik eşya dükkanı açtık, yanımızdaki beyaz eşya bayisinin elemanı daha ilk günden gelip wifi şifresini verdi bize. dedim aga bu nedir. bu nasıl bir harekettir ? neden yaparsın böyle bir şeyi ? hani iyi niyetli de bir adam. babam da bunun üstüne internet almadı tabii ki dükkana, "baba böyle olmaz" laflarımı da dinlemedi, ben bağlattırayım ödeyeyim de diyemiyosun adama. özetle 3 senedir 7 kişi aynı interneti kullanıyoruz, modemden de uzaktayız bilgisayarlar telefonlar güç bela görüyor interneti, gibtimin yerinde düzgün internet kafe de yok, 7 kişi kullandığımızdan ayın 10'unda adil kullanım kotası da doluyor, özetle uğraş babam uğraş.

    yemin ediyorum hayatım cehenneme döndü burada. 5 kere taşındığımızdan sosyal çevremi tutamadım elimde, zaten büyük yerden tatil beldesine taşınmışız hiç bir şey yok gibtimin yerinde, bir de internet problemi. hadi internetim düzgün olsa eğlerim de kendimi, durum böyle. yok kendileri de(ailem ve beyaz eşya dükkanındakiler) yadırgamıyor internetin kötü olmasını ona anlam veremiyorum.

    sıkıntını gibeyim diyecek arkadaşlar, hiç birimiz internetsiz yapamıyoruz. o kadar küçük bir sorun değil.

    pek okunacak bir şey yazmadım ama herkese anlatıyorum bu sorunumu, çözüm aradığımdan değil laf olsun diye, bir de buraya yazayım dedim. maksat zaman geçsin işte. okuyanlara teşekkürler. zaten bu internetle anca incide falan takılabiliyorsunuz.
    ···
   tümünü göster