/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1 -2
    {{baslik: http://imgim.com/image/740incih7368055.jpeg }}

    Bi gün apotinyus öşozon ormanında ava çıkmış.(bu ormanın öşozon adını nasıl aldığını daha sonra anlatıcam) Avda öşexs adında sevimli bir hayvan görmüş ancak onu avlamak yerine ondan hoşlandığı için yavaşça yanına yaklaşmış öşexs in dıbına zütüne iyice baktıktan sonra iş yapar deyip öşexsi sırtına atıp yola düşmüş. mağarasına geldikten sonra apotinyus arkadaşlarına sevimli öşexsi göstermiş. o an apotinyusun ağzından şu cümle dökülmüş:
    -ortık yöklerinizi buna koyacaksanız ha, hewaller anloşıldımı.
    -tamam kuzikeri nosıl östersen öyle olsun

    Ancak gece herkes uyuduktan sonra apotinyus sessizce yerinden kalkmış ve eşeğe sokulmuş.
    "möraba sövimli öşexscik" deyip öşexsin ağzına zütüne vermeye başlamış. eşeğin anırmalarından uyanan apotinyusun arkadaşları
    "Vaay bözsiz öşexs gibersin ha" diyip apotinyusa trip atmaya başlamışlar.(aynı zamanda kezbanuslarda kürtlerden türemektedir). Apotinyus "hewaller sizde gelin nö dömek oramızda öşexsin lofımı olur vallah gelin"demiş. bunu duyan diğer hewaller am züt ayrımı yaptıktan sonra o gece öşexsi gibmekten bi hal etmişler. öşex olduğu yerde yığılıp kalmış. günler böyle gelip geçerken birgün öşex in karnı büyümeye başlamış. apotinyus "aha bu hamiledir ha" demiş bunu duyan diğer hewaller "yöni öşex geliyo gibmekte zorlanmayacaz ha" diyerek kutlamaya başlamışlar. günler gelmiş geçmiş ve öşexin doğurma zamanı gelmiş. ancak hewaller ne yaptıysada öşexsi doğurtamamıştır. tam o sırada apotinyusun aklına molotofu gelmiş. hemen yanındaki hewale "kutsal silahımı getir höwal" demiş hewal hemen koşup molotofu getirmiş ve şişeyi tuvalet pompası edasıyla öşexin dıbına zütüne sokmaya başlamış.sonunda ne olduğu belirsiz bi yaratık doğmuş. apotinyus ve diğer hewaller ağzı açık bi şekilde yaratığa bakarken apotinyus sessizliği bozmuş. "atalarımızın anlattığına göre bizden sonra dünyaya kürt adında bi varlık gelicektir bizim soyumuzu onlar devam ettirecektir demişlerdi" demiş bunu duyan hewaller küçük kürde bakmışlar. artık ne istiyosa onu yapıyolarmış. sonunda küçük kürt konuşmaya başlamış. ilk kelimeside "foşik döwlet" olmuş. hewaller küçük kürde molotof yapmayı, döwlet taşlamayı öğretmişler. küçük kürd artık büyümüş ve atalarının soyunu devam ettirmek için başka ülkelere yol almaya başlamıştır.

    Devamı için rez alın beyler 7 reze başlarım.
    ···
   tümünü göster