/i/İnanç

İnanç
  1. 126.
    +3 -1
    Vallahi özür dilerim, 3. dakikadan sonra izleyemedim. Neden böyle insanların videolarını paylaşıyorsunuz? Dikkat ediyorum da, birkaç kişi var böyle, tuttukları hocalar var, onları paylaşıyorlar. Birisi neredeyse sadece zakir naik'i paylaşıyor birisi bilmem kimi.

    Peki neden bu videoları izliyorsunuz? Bunlar hiçbir bilimsel gerçeğe dayanmayan şeyler, hep allahın yüceliğini vurgulamaya, sizi rahatlatmaya yarayan şeyler. Niçin bir ateistle konuşup (zhAa AlLaH yoQ ZumQhi! diyen değil aq, sizin de bir sürü türünüz var, görüyoruz) onun önerdiği videoları izlemiyor, kitap okumuyorsunuz? Bunu bir ezikleme falan saymayın, gerçekten sadece soru soruyorum.

    Yahu önüne iki kitap dizip, kendine bir üslup bulan hoca oluyor, video çekiyor. Cidden, ayynı bu şekilde 2-3 insan daha var, ve gerçek manada hiçbir bilimsel olaydan haberleri yok, popüler bilimlerden bahsediyorum, herkesin ulaşabileceği bilgiler.

    Bunları yapmayı seçmiyorsunuz, korkuyorsunuz belki. Lütfen sadece bir-iki kişi ile sınırlı kalmayın. Bunların tek diyebildikleri şeyler "allah çok güzel yaratmış uff bee ne biçim yaratmış". Çok sığ insanlar bunlar be.
    ···
   tümünü göster