/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 126.
    +3
    Amk 4-5 ay once mpnin lacivert renkli Bir ayakkabisini aldim gunluk giymek icin bir ayakkabiydi mp casual serisinden lacivert renk sitesinde bulunmakta. Amina koydumun ayakkabisinin burnunun ustundeki o yumusak yer delindi 2 ayakkabinin da. Tirnak oraya temas ettikse delindi amk. Neden delindi bilmiyom ilk defa ayakkabida boyle gibinti gordum 80 tl para verdim ve bu ayakkabinin yaptigini 35 40 tllik ayakkabilar yapmiyor amk. giberim mpsini mp falan almayin amk gittim tamir ettirdim o hayatini gibtigimin tamircisi de iyi yapmamis orada izi duruyor amk. Birdaha 50 tlnin ustunde ayakkabi almam insanin ici aciyor boyle olunca amk.

    MP ALMAYIN ALDIRTMAYIN!!
    ···
    1. 1.
      0
      aynen sakın ola mp almayın 3 sene önce almıştım. 2 kere topa vurdum hem heryeri soyuldu hem de ayakkabı açıldı. yapıştırdık gene açıldı dıbına koyayım beş para etmez ayakkabıları.
      ···
      1. 1.
        0
        Panpa bugun gittim 40 tlye luttoon marka ayakkabı aldım. Markayı biliyor musun bilmiyorum bende ilk defa duydum belki çakmadır. Ama giberim amk 80-100 tl verdiğim mp 4 ay dayanmadı. Varsın bu 2 ay gitsin amk. 4 ayda 2 ayakkabı değiştiririz sıkıntı değil. En azından fiyatı ucuz ve bakıncada daha sağlam görünüyor. 95 tlye jumpun ayakkabısı vardı bir tane cebimde 120 tl olmasına rağmen bile bile 40 tllik aldım. Yok aga artık bir ayakkabıya en fazla 60 tl veririm. Ve de mpyi bedavaya verseler giymem. Bir de benden size tavsiye alacağınız ayakkabının tabanı yüksek olsun kücük tabanlıların sanki tabanı yokmus gibi ve cabuk dökülüyorlar.
        ···
   tümünü göster