/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    0
    kardeşim sana diyebilceğim tek şey; "MUTLAKA BUNU BABANA ANLAT. MUTLAKA!" Bak duygusal düşünme kesinlikle. Mantıksal düşün. Hayatında bi kere bile olsa mantıksal düşün. Buna ihtiyacın var çünkü..

    Üstte bi arkadaş çok iyi anlatmış. Baban işteyken annen e git burdan de. (zaten gideceği yer belli) uzaklaştır anneni evden. Babana olabildiğince sakin bir şekilde anlat durumu. Yumuşatabildiğin kadar yumuşat. "Aralarında birşey geçmemiş sadece konuşmuşlar felan de" baktın çok büyük tepki yok " buluşmuşlar bir iki defa de" böyle böyle sakince anlat babana.

    Yapcağın başka hiçbirşey yok! O kadın bunları yaparken utanmamış . Sen babana söylemekten mi çekinceksin ? Kendini babanın yerine koy öyle düşün.Bu kadın bi kere bu haltı yediyse , o kadında böyle bir potansiyel var demektir. Her zaman yapar bunu. Bunun bilinciyle yaşayarak rahat edebilcek misin ? Veya sen bunu saklıyarak, hiçbirşey olmamış gibi o kadınla aynı evde yaşamaya devam edebilcek misin ? Elinde sonunda dayanamıcaksın. Dediğim gibi mutlaka ve mutlaka BUNU OLABiLDiĞiNCE SAKiN ŞEKiLDE BABANA ANLAT.
    ···
   tümünü göster