/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 101.
    0
    Kardeş şöle yap plan yap babanın haberi olmasın
    Sana yardım. edim bir plan yap ilk önce belki bu plan işine yarar.
    Plan A:bi gözlük tak buyunden eldiven tak plastik eldiven sustalı bıçak al plastik hanı su kelep çeker olur ya trrret diye takılır bir yerler. bağlanır o küçük uzun kelepçelerden koli bandı bitanede maske.
    Şimdi yapılacaklar:
    Annenin telefonundan adama yaz tenha bir yerde buluşalım.bir suprizim.var de , sonra wifiyi bozmuş gibi yap kapat fişini al annenin telefonun dan Wi-Fi yı sil.
    Adami dov facesine gir telefonundan açıktır %90 açık değilse de sorun yok evde wifi kapalı ,adamı döv kır ağzını yüzünü yeni dayak at arkanda kanıt kalmasın dalarken masteyi tak evlerini bağla döv sakat la sakat la ama kesin kır bacani kırılan yerine vur sakat kalirguzelce. döv bıçak lama sopa.ile girişme eldiven maske ile döv ,bıçak adam senden güçlü ise .
    Eve git annenin telinden adamı engele numarasini engelle numarasını sil tamam bu kadar . işine yarar
    ···
    1. 1.
      0
      Tamı tina uymaZsan olmaz
      ···
      1. 1.
        0
        Abi adam fethiyede ben istanbuldayım kızım bide erkek değilim ama dövüşebilirim. Annem bıraksa adam bırakır zaten adam gavat öyşe tutkulu bi aşk olduğunu sanmıyorum gevşek gevşek konuşuyo gibtiğimin herifi. Annem için mücadele etmez yani ama dövmeyi çok istiyorum
        ···
      2. 2.
        0
        Sen kız basina kalkip böyle atraksiyonlara girme adam huur cocugu sonuçta ne olur ne olmaz. Bana kalirsa annenle konusup evliliği kurtarmak sacma olacaktır, baban bir ömür boyu hem karısı hem kızı tarafindan aldatilmis olur. Kimse yalan uzerine kurulan boyle bi evliliğe devam etmek istemez.Hem annenden hem babandan önce aile icinde sana yardim edebilecek bir büyüğün varsa git ona danış.
        ···
      3. 3.
        0
        Sen anan la konuş bence evlilik kurtar babanın kalbi kırılmaması için yalanı surdur ceksiniZ ,bak şöle biside ola bilir annen le babanın cinsel hayatı da önemli baban vermiosa ayarı annen de artık maaturbaayondan tatmin olmaz annen le konuş %90 acindircakndir aldanma
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster