/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
  1. 1.
    +46 -20


    1)Oz



    Şair Poet'in şiirlerini dinlemelisiniz.OZ denilen Oswald State Correctional Facility adlı bir Amerikan hapishanesinde geçen olayları anlatıyor. Neo Nazilerin, Afrika kökenli Amerikalılar'ın, motorcuların, Sicilya mafyasının, Müslümanların, irlandalıların ve Latinlerin etrafında dönen bir dizidir.





    2)True Detective



    Böyle bir oyuncu kadrosu varken izlememek büyük ayıp olur.Rust'ın konuşması bile yeter.Louisiana'da 17 yıl boyunca bir seri katili yakalamak için iz süren Louisiana Eyalet Polisi Kriminal Soruşturma Şubesi'nden iki cinayet masası dedektifinin öyküsü konu alındı.





    3)The Twilight Zone



    Herkesin seveceği türde bir dizi değil.Her bölüm farklı konular işleniyor.Bilim-kurgu,gerilim,fantastik,korku türlerini içinde barındırır.





    4)The Last Man on Earth



    Oldukça başarılı bir komedi dizisi.Phil Miller ailesini çok seven ve bankadaki işinden nefret eden sıradan bir adamdı, ancak şimdi insanlığın son umudu! Dünyada kalan son insan olan Phil, gezegende bir canlı olduğunu daha fark eder. Bu iki yabancı, insanlığın kurtulması için tüm farklılıklarını göz ardı edecek ve işbirliği yapacaklardır.





    5)Spartacus



    Roma imparatorlugundaki köleleri ayaklandıran spartacusu konu alır.





    6)Hannibal



    Will Graham FBI ile birlikte bir seri katilin peşinde olan yetenekli bir suçlu profili çıkarma uzmanıdır. Graham’in kendine özgü düşünme tarzı ona herkesle -pgibopatlarla bile- empati kurma yeteneği vermiştir. Onları farklı kılanın ne olduğunu her zaman bilir. Ancak yakalamaya çalıştığı son katilin zihni Will için bile oldukça karmaşık bir yapıya sahiptir. Bu nedenle ülkenin ileri gelen pgibiyatrlarından biri olan Dr. Lecter’dan yardım ister. Dahi doktorun uzmanlığıyla silahlanan Will ve Hannibal mükemmel bir ortaklık oluştururlar. Hatta ikilinin yakalayamayacağı bir katil olmadığı düşünülür. Ama Will gerçeği öğrenirse…





    7)Breaking Bad



    Gelmiş geçmiş en iyi dizileri sıralayın dense ilk 3'te banko vardır.Walter White ölümcül safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Yaşamak için iki senesi kalmıştır. Bu haberle sarsılan White, hayatının denklemini değiştirir. Tüm günlük endişelerden ve toplumun dayattığı sınırlamalardan sıyrılarak yeni bir adama dönüşür... Kimya bilgilerini farklı bir neden için, uyuşturucu üretip satmak için kullanan bir adam. Amacı ölümünden sonra ailesinin geçinebilmesini sağlayacak parayı kazanmaktır. Ancak işler kontrolden çıkar ...





    8)The 100



    97 yıl önce nükleer Armageddon, Dünya’nın büyük bir kısmını yok etmiş, birçok medeniyeti çökertmiştir. Hayatta kalan 12 farklı ulustan, toplam 400 kişi ise dünyayı terk etmiştir.Yıllar sonra dünyanın yaşanabilir olup olmadığını test etmek için mahkumlardan oluşan bir grubu dünyaya gönderirler ve macera başlar.





    9)Game Of Thrones



    Tartışmasız en sevdiğim dizidir hala izlemeyen varsa hemen başlasın derim.Konusu kısaca ailelerin tahta geçmek için birbirleriyle mücadele etmesini anlatır ve hikayelerde anlatılan bir düşman zamanla baş gösterecektir.





    10)The Walking Dead



    Bir virüsün hızla yayılması sonucu dünyanın çoğu zombiye dönüşür ve virüs bulaşmayanların hayatta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatır.




    Sizde beğendiklerinizi ekleyebilirsiniz.

    edit : çügüleyenler güneşin kızlarını mı izliyor lan
    edit2: sıralama rastgele yapılmıştır.O nerde bu nerde demeyin tüm iyi dizileri tek listede toplamak istemedim başka liste yaptığım zaman onları da koyucam.
    ···
   tümünü göster