/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 251.
    -3
    Çok zor be kardeşim..
    2 yaş büyüksün benden..
    Yazdıkların'dan anladığım kadarıyla eli ayağı düzgün, kalbi temiz saf birisin... Dün en zor sıkıntıların'dan biri namus davasıdır... Bu sözlükte bu konu hakkında yardım istemen'de saçma biraz.. Seni nasıl anlıcak bu amk ergenleri ?

    Babanı çok küçük görüyorsun kardeşim..O 50 yaşın'da görmüş geçirmiş bir adam..Al karşına otur sakin bir yere.. Derin derin konuş.. Hukuki yollar'dan bahset.. Sakinleştir babanı.. Zaten böyle olaylarda bi anlık bi baskın gibi bir şey olmazsa öldürme muahbbeti olmaz.. Baban düşünür yaş oldu 50 adamı öldürse hadi tahrik indirimi falan aldı diyelim 15 yıl yatsa yaş 65..Ne kalır geriye ? Hiç bir şey..

    Annen olucak o kadınla muhabbete girme..Git direk babanla konuş..Bak çok zor bi durum ama dayanmalısın kardeşim... Bu amlılar böyle işte..AMI OLANIN DiNi OLMAZ DERLER..

    Namaz kılıyo, kuran okuyo diyosun demi.. Böyle karılar çok.. Namaz kılıp, kuran okuyup kocasını altadan karılar.. Yakın bir akrabamın basına'da gelmisti yıllar önce.. Babamın kuzeni sıktı öldürdü.. Girdi cezaevine yattı 7 yıl.. Babalar gibi çıktı tekrar..

    they call me alpha bu adama çok fena hak veriyorum ben.. Seviyorum bu adamı..Bu adamı çok iyi anlıyorum..

    they call me alpha; iyi anımsayın bu adamı... Çok iyi anımsayın... Yolun'dan gidin bu adamın..
    ···
    1. 1.
      -1
      Ayrıca sakın ama sakın bi daha arkadaşlarına falan anlatma... 2 tane kız arkadaşına söylemişin.. Onlar da aynı tak... Kardeşim gibi falan demşin amk.. Hala kardeşlikten bahsediyosun amk...
      Ulan ben 20 yıllık dostuma anlatmam böyle bir şeyi sen gidip amlıya anlatıyosun..
      ···
      1. 1.
        0
        Yalnız başlığın sahibide bi bayan bil istedim panpa
        ···
      2. 2.
        0
        Tamam kardeşim..

        Kendiside aynı tak o zaman... Genelleme yapıyorum evet..
        ···
   tümünü göster