/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 176.
    +4
    telefon , pc , mp3 çalar , ozellikle kiyafet , ayakkabi . bunlari isteyenlere vermeyin hoslanmiyorum. kardesime kuzenime vs. bile vermem tiksiniyorum rahatsiz oluyorum diyin bi bahane uydurum. yoksa anasini giberler esyalarinizin.
    paraniz surekli bankada dursun , ve yalnizken cekin kimse ne kadar oldugunu bilmesin , soranada kit kanaat yetecek kadar var deyin ki borc muhabbeti gecmesin , gececekse de 2 sene min. gozlemleyip pampaniz olduguna kanaat verdiginiz kisiyle girin , mumkunse memleketliniz ve kacip gidemeyecek biri olsun. gerekirse ebesini gibebilesiniz.
    kesinlikle memleketten bilmem kac senelik arkadasim vs diyip eve cikmayin , cunku insani tanimak vs ile evde yasamak farkli seyler , ayni burc, ayni hobiler , temizlik vs tutan biriyle cikin illet edersiniz yoksa hayattan , evde yasamiyacaksanizda , mumkunse boyle kisilerin odasina tasinin.
    asla param pulum var diye gecinmeyin , sinav haftasi param yok diyin giblemeyin , ders calisin , gezme donemleriniz sinav haftasina 1 hafta kalana kadar olsun , bu zamandan sonra aq zaten 2 hafta ders calision calis bin okadar. mumkunse surekli calis.
    her branstan caliskan ve aktif tipleri arkadas edin , ki yurtta her bolumden adam bulursun , bizim yasimiza geldiginde anlayacaksin ne kadar cok ise yaradigini , tabi binlerden bahsetmiyorum adam gibi adamlardan bahsediorum.
    ders notlarini deftere tutma , a4 lerr tutup , seffaf dosyalara arsivle , ozellikle fef de okuyosan , alan bilgisinde hem isine yariyacak hem az yer kaplayacak hemde donemdeki diger derslere calisirken klavuz olacaktir , unutma en iyi not kendi notundur, baskasindan alirsan 5 saat calisirsin ,kendi notuna 1 saat , kendini bunaltmanin manasi yok.
    yurtta kesinlikle , bi siyasi topluluga karisma , karisacaksan bolumunle ilgili bi klube uye ol ki , cv ne yazarsin.
    aq ne yap et o ingilizceyi ogren.
    olum okadar cok sey soyleyesim var ki , baslik mi acsam aq :D
    ···
    1. 1.
      0
      AÇ AQ BU SENE ÜNi YURDUNDA KALCAM BELKi YARDIMCI OLUR
      EDiT: AÇARSAN ÖZELDEN HABER VER
      ···
    2. 2.
      0
      aq o kadar yazdım başlığı , göndere bastım, kullanıcı adını gir yazdı gitti ne varsa , aq böyle işin , başka zaman yazarım artık.
      ···
   tümünü göster