/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Aziz nesin'in bir lafı var bildin mi ?
    Bir tak bilmiyorsun , işin kötü tarafı bir tak bildiğini de bilmiyorsun.
    Seninkisi de bu hesap gibtiğimin salağı.
    Hep batı zihniyetçi olmasından kastım batı'nın ilim ve kültürü'nü örnek almak yerine rezilliğini , terbiyesizliğini benimsememiz.

    (bkz: Kemalistler)
    Şimdi söyleceklerim çok da silik yerim neyse. Ne demek istediğimi anladın zaten sen.
    One minute olayına gelince evet belki israil'i kaybetmiş olabilriz ama bunun neticesinde de ortadoğu da ki , türki cumhuriyetlerdeki birçok liderin , halkın desteğini aldık. En önemlisi de ne biliyor musun ? Siyonist israil'i türkiye'ye özür dilemeye mahkum ettik. Bu bürokrasi açısından türkiye tarihinde bir ilk. Hangi hükümet yapabilirdi bunu söyle bana ?
    Markalaşma olayına gelince TRJ328 , TRT628 projelerinin üstlenicisi Ceo'su nun adı Fatih Özmen olan Sierra Nevada Corporation (SNC) şirketi. Bildiğin türk yani.
    Aynı şekilde Göktürk2 uydusunun tüm aksanları ( Devre kartları , yazılım , donanım ) sadece TÜBiTAK UZAY, TAI işbirliği ile gerçekleştirildi. Anlayacağın yine yerli proje.
    Üstelik bunlar olmasa dahi bu projeler hangi ülkede yapılırsa yapılsın türk hükümeti destekli olacağı için global ekonomide bir türk markası olarak kabul edilecektir.
    Şöyle düşün. Amerika'Da Lockheed martin şirketi F16 üretiyor. Şirket amerika kökenli ama bazı aksanları için diğer ülkelerden yardım da alınıyor. Eeee o zaman bu amerikalılar F16 için ne gibime " yerli amerikan üretimi " diyorlar ki ?
    Kapiş ?
    ···
   tümünü göster