/i/Soruları Alayım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    ya şu gibtiğiminin salağı bizi almanlarla mı kıyaslıyor??? ya bu zütünü gibtiğim salağına göre galiba RTE bu türkiye insanının kişiliğini de değiştirecek sanki aq ulan zütünü gibtiğim salağı ülke olarak, yavşak tembel hazırcı çakal disiplinsiz yerlere çöp atan herşeyi eleştiren dünyaya zarar olarak gelmiş bir milletiz? bu adam ne yapacak olm. sen ne kadar ağı mal bir insansın ya?

    gibiminbaşı "alttanveren" domuzu. sen her ne tak iş yapıyorsan veya okuyorsan, alanında daha iyisini yapmak için mücadele veriyor musun huur evladı seni? dur tahmin edeyim. +5000 tl maaş alıp akşam eve giderken prezervatif alıp karını rahatça gibmek istiyorsun. heh işte bütün herkes bunu istiyor. herkes çakal aq senin gibi. bu ülkeye katma değer katmaya çalışanların veya kafasını insanlık için çalıştıran türkiye vatandaşlarının sayısı 1 elin parmaklarını geçmez

    türkiyede paranın dışında bir hayali bir amacı olup ta onun için ÇALIŞAN var mıdır bilmiyorum.

    ama senin gibi oturduğu yerden bir HAYALi olan adama her türlü taku kahpe gibi atabilenlerin sayısı büssürü. solcusu laiki kemalisti muhafazakarı ulan hepsi katıksız işe yaramayan gerizekalı sürüsü. 60 sene yaşayıp geberip giden bir taka yaramayan insan sürüsü.
    ···
   tümünü göster