/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 51.
    +1 -3
    tabii ki belgelerimiz devletlerimiz var. eyyubiler var(selahattin eyyubi türk diyip kendine güldürme türk tarihçiler bile kabul etmez misal ilber ortaylı misal taha akyol) med imparatorluğu haznaviler fedlawiyan(luristan atabeyliği) zend hanedanlığı subarrular komagene krallığı gibi bir sürü devletimiz tarihimiz var.

    ama şu sözlerinizi okuyor musunuz "ben k*rtle bir değilim" diyorsunuz da siz çok mu üstünsünüz. üstünlük ancak takva iledir. ben herkesle bir olurum. benim için önemli olan insanlıktır.

    m.ö. 2yyı sallamadım ksenephenon onbinlerin ricatı kitabında iranda yaşayan perslere biat etmeyen karduklar adlı bir kavimden bahsediyor. bu belgeden sonra ise batlamyus m.s.2yyda bu bölgeyi gösterirken kürt dağları olarak gösteriyor.

    BÖLÜCÜ OLMAYIN KALP KIRMAYIN BEYLER. "k*rt" falan yazarak ne kazanıyorsunuz bilmiyorum ama ülkede küçük haklarla kardeşlik tesis edilebilir. sırf siz ırkçılık yapın diye binlerce insan öldü ülke kaç isanbul boğazı fiyatında zarar gördü. doğudan kaynak çıkarılamadı.

    savaş çığırtkanlığı yapanlar ilk kaçacak olanlardır bu da unutulmasın.

    not: karduklar hakkındaki belgeleri okumak isterseniz atayım siz küçük bir araştırmayla bulabilirsiniz ama dediğim gibi tarihi ülkü ocaklarında öğreniyorsunuz.
    ···
   tümünü göster