/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +4
    Maddi durumu olmayanlar gidin hindistanda okuyun, inanılmaz kaliteli eğitim veriyorlar. Yani okurken mesleğinizden ve kendinizden iğrenmiyorsunu.
    Gittim gördüm, türkiyeden daha az bilgisayar ve teçhizatları olmasına rağmen eğitimleri türkiye ile kıyaslanamayacak kadar kaliteli
    ···
    1. 1.
      +1
      Kaliteli derken neye göre bunu söylüyorsun panpa nesi kaliteli ?
      ···
    2. 2.
      0
      Bende merak ettim panpa anlatsana biraz
      ···
    3. 3.
      -4
      Şimdi beyler eğitimi kaliteli, hocaları kaliteli.
      Öncelikle şunu biliyoruz bilgisayar=iingilizce.
      Eğitimi ingilizce, hindistanın silikon vadisi oluyo dediğim yer amerikadaki hintli programcıların hemen hemen hepsi burdaki üniversitelerden çıkma öğrenciler. Ha dediğim gibi gerçekten seviyorsanız, benim gibi çılgınca bi ilginiz varsa gidin. Yata yata geçme diye birşey yok, gerçekten çok yoğun tempoda çalışacaksanız gidin. Yani özet : bir meslek olarak bilgisayar mühendisliğini seçecekseniz gitmeyin, ama bir hayat stili olarak bilgisayarı seçecekseniz gidin, bu dediğimi anlamıyor olabilirsiniz ama teknolojinin dibine indiğinizde gerçekten büyüleniyorsunuz.
      ···
    4. 4.
      +1
      ahhahahahaha dava yazmış bir de. herif eğitim danışmanlığı yapıyorum dememiş, tek kuruş para almamış, üstelik ortada yazılı hiç bir anlaşma yada kontrat bile yokken ne davasından bahsediyorsun? birisi bu yazıyı okuyup da eğitim için yurtdışına gidiyorsa, bu tamamen onun kendi sorumluluğundadır. orada aldığı eğitimden memnun kalmadıysa yada istediğini alamadıysa bu internette bu konuyla ilgili yazı yazmış adam sorumlu tutulamaz. isterse o adamın yazdığı yazıyı okuyarak gitmiş olsun, yine de olay o yazıyı yazanın değil gitmeye karar verenin sorumluluğundadır.

      lan sakın böyle gibko bahanelerle dava açmaya kalkma, gittiğin yerdeki memurlar zütüyle gülerler, adliyenin uzun vadeli taşak konusu olursun.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster