/i/Tespit

  1. 1.
    +5 -14
    o zaman kurban bayrdıbını da yasaklayın amk. erişkin, sinir sistemi tam anlamıyla işleyen canlıları kıtır kıtır doğramasını biliyorsunuz. bir de boğazını kesip can çekişmesini zevkle izliyorsunuz eminim bir çoğunuz.
    ···
    1. 1.
      +12 -3
      Lan dalyarak şuana kadar kaç defa mangal yaptıysan arta kalan közleri ısıtıp zütüne sokuyim
      yeme bundan sonra et
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        cevabımı bunun bir altında yazan geri zekalının yorumunda genel olarak belirttim. senin de zekan varsa okur anlarsın biraz.
        ···
      2. 2.
        -1
        Kürtajı yaptıran ile kurbanı kesenlerin amacı birmi
        tamam bizde isteriz hayvanların canı yanmamasını
        hayvanın yaratılış fıtratı ne yapcan alıp evinde inekmi beslicen
        gelip burda mantısız sınız zekanız yok diyon
        hayvan kesilir insan yer yaşar
        hayvan ile insanı bir tutuyon ozaman inek kesiyoz insanda keselim sonuçta ikiside canlı balık tutuyoz insanda boğalım mantık burdamı
        ···
      3. 3.
        0
        hayvanın öyle yaratılış fıtratı yoktur. şu fıtrat kavramı dinin ve kültürün ürettiği saçma sapan argümandan başka bir şey değil. mesela sen köpek beslersin evinde ama çinli alır o köpeği bir güzel yer. çinlilere göre de köpeğin fıtratı bu mu yani? besin piramidi içinde bir canlının kendi türünü yediği durumlar çok nadirdir. benim getirmek istediğim nokta bu değil anlaşılacağı üzere. bir canlının bayram, festival altında toplu bir şekilde öldürülmesine göz yumup; daha birkaç cm büyüklüğünde, adam gibi bilinci oluşmamış bir hücre yığınının çeşitli nedenlerle aldırılmasına gürlersen bunda hiçbir mantık yok demek istiyorum. kurban bayrdıbının amacının yemek olmadığını hepimiz biliyoruz sonuçta.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      -1
      ulan sen kurban bayramında sözde dehşet sahneleri izlediğini varsayıyorsun
      sen git bakalım büyük firmalar danaları koyunları nasıl kesiyor
      ama tabi hümanist ateist huur çocukları bunu kabul eder mi hayır çünkü müslüman salak gerizekalı allah yok din yalan bakara makara
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        gibtiğimin malı. benim demek istediğim kürtaja karşı çıkan kurban bayramında hayvanların kesilmesine de karşı çıkar. ben kurban kesilmesi yasaklansın falan demiyorum. kürtaja hayır deyip de kurban bayrdıbına ses çıkarmıyorsan orada mantığın iflas eder. sizin gibi zeka sorunu yaşayan moronlara da işte böyle açıklama yapmak zorunda kalıyor insan.
        ···
      2. 2.
        -2
        ULAN huur ÇOCUĞU NE ALAKASI VAR KURBAN BAYRAMINDA KESiLEN ETLE KÜRTAJIN NE ALAKASI VAR Bi gibTiR GiT KURBAN BAYRAMI YASAKLANSIN DEMEMiŞ YASAKLANMASIN DiYOR AMA ET KESiLMESiNE KARŞI YA Bi gibTiR GiT
        ···
      3. 3.
        +1
        tamam anladık. moron olduğun tescillendi bu yanıtın sayesinde. et kesilmesine karşı değilim büyük harflerle yazınca kendini üstünmüş gibi gören amk malı. sizin gibi anadolu çomarlarının savunması anca büyük harf kullanarak söylediğini haklı çıkarıyormuş gibi olur. hepçil bir canlıyım ben. ama sizin gibi sığırlar kürtaj karşısında car car zütünü yırtıp başka canlılar söz konusu olunca aynısını yapmıyorsa sizde mantığın m'si yok. bunu söylemeye çalışıyorum. bana göre belirli bir haftaya kadar kürtaj da yapılabilir, beslenme amacıyla hayvan eti de yenilebilir.

        huur sensin, çocuğun da sana girsin ayrıca.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster