/i/Kız Meselesi

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    selam panpa. kıza aşık oldum ama söyleyemedim. ist'a dönmem gerekiyordu. döndüğüm günün akşamı aradım söyledim işte. manyak mısın dedi. feysten yazdım bi anlık sevgi mi bu falan diye. o da ne konuştuk ki ne olsun dedi. konuşunca mı aşık oluyor insan bakınca baka kalınca mı? dedim. benim onu sevdiğimi kafasından çıkartmak için bahane buluyordu amk. bi yakın arkadaşı sormuş "bi gün sende marjinali sever misin?" diye. o da " asla" demiş. şimdi panpa, bende biraz kilo var. ki kilom yüzünden beğenmediğini sanıyorum. spora yazılacam bayramdan sonra. fit bi vücut elde edicem. ona sevdiğimi söylerken onun sevgilim olmasını veya ne der? diye hiç düşünmedim aklımdan geçmedi hiç bu arada. direk söylemek istedim. neyse, son kez beni görsün istiyorum. o "asla" lafını değiştirebileceğimi o lafı ona yutturacağımdan eminim. onunla sevgili falan olmak değildi amacım sadece söylemek istedim ve söyledim. asla neden der bi insan dıbınakoyim ben insan değil miyim. şimdi bana unut panpa diyeceksin biliyorum. ama ben beni bi son kez görsün istiyorum. yüz ifadesini merak ediyorum.
    ···
    1. 1.
      0
      kardeşim şu hayatta iki şeyden nefret ederim. intikam ve ego. bu mesajında hem intikam hem ego var. o kızın kendini mahcup hissetmesinin sana haz vermesini hayâl ediyorsan bu beni üzer. gibtir eder geçerdim ben. ama gerçekten bir spora yazılın arkadaşlar kilo hoş bir şey değil. ^^ istersen beslenme ve nasıl spor yapacağın hakkında bilgi verebilirim gerekirse mesaj at milli sporcuyum kardeşim.
      ···
    2. 2.
      0
      intikam değil panpa. sadece benim nasıl değiştiğimi görsün istiyorum. belki hayatta benim olmayacak ama şansımı deneyecem. fitnessa yazılıcam evet. kilo vermek istiyorum panpa. beslenme ve spor konusunda bilgilerini bana fışkırtır mısın müsait olduğun zaman?
      ···
   tümünü göster