/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +30 -2
    alagavat detected
    ···
    1. 1.
      +10 -13
      mal ne alaka. kız arakadaşım olsa kölem değil kızım değil ne haddimeki karışıyorum. kız kardeşim olsa yine karışmam. siz kız kardeşiniz evlenip kocasıyla gibişse sesinizi çıkarır mısınız? hayır. ben de işte evlenmeden gibişse de sesimi çıkarmam. devlet onaylı gibişince daha mı namuslu olacak. her türlü gibşecek yani o kız

      edit: al işte liseli huur evlatlarına bak. onono yoloosono diyolar beyin fakirleri. moruk siz yollayın ananızı bana. baba dediğiniz adama gibtiriyosunuz zaten gelsin biraz da bana gibtirin beyin fukaraları. benim anlatmak istediğim bütün erkeklerin gavat olduğu. siz eğer bi yakınınızın gibilmesine göz yumuyorsanız gavatsınızdır. ananızın babanıza ablanızın eniştenize gibtirmesine göz yumuyorsanız gavatsınızdır. boş laf yapmayın işte alayınız gavatsınız.
      ···
    2. 2.
      +22 -3
      Kardeş beynindeki nöronları gibeyim
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      @5 ananı ya da bacını yollasana panpa adres veriyim özele gel
      ···
    4. 4.
      +2 -1
      panpa izmirin neresindensin
      ···
    5. 5.
      0
      ahhahahah bu neyin kafası lan. her yeri izmir gibi zannediyorsun huur çocuğu. ananı enişten amcan mı gibiyo da böyle gelip burda atarlanıyon. bi kadını kocası gibecek tabi başka kim gibecek. beyin özürlü huur çocuğu. ananı baban gibiyor diye laf atarken huurları savunuyor. hey Allah'ım sen şu kullarına akıl ver. beyin fukarası diyen beyin yoksunu huur çocuğu.
      ···
    6. 6.
      0
      adam aslında doğru söylüyo amk
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster