/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 901.
    +19
    ciks değil dedim sadece size beyler. olayın içinde sadece ciks arayanlara en başta belirttim ben zaten. ayrca az kadı biticek. hem anlatmam lazım benimde.

    devam ediyorum. öyle böyle ben bu kadına gittim aylarca derken iremle aramız iyice samimi oldu ama pgibolojik rhatsızlığım yüzünden ona bile bazen soğuk olabiliyodum. babamsa hep yanımda durdu. rüyalar her gece olmasada haftada bir kez beynimin içindeydi. ama en azından bu kadnın verdiği uyku ilacı gibişey rahatlatıyodu. eskisi kadar şidddetli değildi rüyalarım. iremle artık babamı tanıştırdım ve babamda iremi sevdi. eskisi gibi bizde kalamazdı elbette ama sabahları bizde kalırdı akşamda bırakırdım ben evine. öyle böyle ayları geçirdim. annemde ndaha çok sibel ablayı görür oldum. rüyalarımda hep neden der durur. beni neden alet ettin ölümüme sebep oldun der. bu vicdana azabı btiririp kemirmey başladı beni. aklıma yine o kadının dedikleri geldi ama kimseye anlatamazdım. bir yolunu bulmam lazımdı. bende hiçbilmediğim kişilerin msn adresine olayımı yazıp onlardan af diledim babam yerine koyarak. kimse mesaj atmadı sanırım mailler aktif değildi. o yüzden kabuslar tamamen bitmedi ama azalıyodu büyüdükçe. keremede hiç gitmedim sadece babam görüştü.
    ···
    1. 1.
      +3 -8
      şimdi yine absolutely tespit diyecekler neyse. Hikaye yalan amk tespit: Bir entryde Bacakları spor yaptığı için çok hoşuma gidiyordu dümdüz stun gibi falan filan demissin ve eklemmişsin halada öyle demissin ama hikayenin sonuna doğru sibel ölüyor amk? Nasıl bir iş bu geceleri mezarını açıp bakıp gerimi kapatıyon lan gibik?

      Edit: Eksileyenler zütüyle mi okudu acaba hikayeyi. Yalan olduğu buradan belli işte.1 (bkz: )
      ···
   tümünü göster