/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 76.
    +4 -1
    Benim agirima giden benim aylardir hayalini kurdugum , seviyor mu sevmiyor mu hareketlerini yorumlamaya calisirken kafamin gibildigi , bakarken bile heycanlandigim, napsam da aklina girsem kendimi dusundursem dedigim kiz icin ( daha dogrusu kizdan daha fazlasi benim icin ) halihazirda arkadasim olan tek basarisi yakigibli dogmus olan herifin o kizi elini kolunu sallayarak zerre efor sarfetmeden kendine baglayabilcegi gercegi.

    Ben gecemi gunduzumu ona endeksliyorken, lan burnum soyle agzim boyle olsaydi simdi ben bu kizla sarmas dolas mutlu mesut olurdum dediginiz an anliyosunuz adaletin olmadigini picler. kiza ilgi gostereyim belki o zaman beni onemser dediginiz kisima bazi insanlar hic gecmiyor bile. karsinizdaki o " mukemmel ve size gore ulasilmaz" kizi sadece biraz daha yakigibli olan baska biri olsaydi simdiye kiza posta bile koyuyor olurdu hatta kiz herifi kovalardi falan. bence bu dusunce daha kotu.

    Amk oyle bi yazdim ki kizin pesinde deli divaneyim hayir aslinda bi ay kadar falan taktik geregi ilgili oldum sonra vurkaclar falan bi sekilde bagladim kizi.ama elin adamlari bu taktiklere bile ihtyac duymuyor benim agirima giden o.tabi bu durumda kimseyi suclayamazsiniz.
    ···
    1. 1.
      +2
      Yakigibli arkadasim sevdigim kizi kapmadi picler hatta size bu kiz tavlama hususunda ders bile verebilirim kizlara karsi yaptigimiz en buyuk yanlis malesef hislerinizi fazla belli etmek. yani dunya yakigiblisi deilseniz kiza ilgi mutlaka gosterceksiniz ama surekli ilgi = cekiciligi oldurmek. demektir.iki uc gun kiza mesaj atin kiz size alissin tam bu cocuk benim pesimde dolanir simdi dedigi anda ters kose yapin. sirf zevk olsun diye gonul baginiz olmayan bi kiza bi periyod devamli ilgi gosterin ardindan srvgiliniz oldugunu soyleyin bi sekilde mesela .kiz size mesaj attigi an tebrikler kovalanan taraf sizsiniz tabi bu kadar kolay degil uzun uzun anlatamicam simdi amk.

      Kizlar default olarak akil sagliklari yerinde olmadiklari icin sizin yapacaginiz yegane sey kafalarini karistirip ters kose yapmak amk. isin ozu bu.gizemli placaksiniz. kimse pesinde yedi yirmidort ilgi gosteren mali koluna sevgili diye takmaz. anan
      ···
    2. 2.
      0
      Anan a şuku
      ···
   tümünü göster