/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +2
    Öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum herkese.

    çok dertliyim beyler artık kendimi ölü gibi hissediyorum. Ne arayanım var ne soranım sanki tüm arkadaşlarım sözleşmişte demişler şunu yalnız bırakalım diye o derece yalnızım.

    ilkokuldan bi kaç arkadaşım vardı lise dönemindede görüştük hep ama her sene geçtikçe görüşmelerimiz azaldı sanki bağları koparmak istediler. Sündüre sündüre görüştük bu sene de hiç görüşmedik.

    Lisede çok güzel çevrem oldu diye düşünürken hepsi köprüyü geçmek için resmen ayıya dayı demişler. Üni kazanır kazanmaz zütleri kalktı. Aralarından bir kaçı özele geçmişti zaten onlar o zaman gibtir etti beni üniye geçenlerde bu sene gibtir etti sümüklü mendil gibi kullanıp attılar beni aq.

    Beyler bu konuyu açtım çünkü bunu yazabilecek bi arkadaşım yok. insanların hepsi bana soğuk davranıyor konuşurken hadi tamam yeter der gibi aq. Bayramda akraba ararsınızda hemen bitsin istersiniz ya öyle konuşuyorlar aq. Ben bu sene mezuna kaldım kendi isteğimle bu arada bu sene evde ders çalışıyorum fakat kafamı çok kurcalıyor bu olaylar.

    Artık kendime şunu söylemeye başladım aq ben insanların isteyeceği biri değilim. Lan bi buluşma oluyordu arkadaşlarla benide ayıp olmasın diye çağırıyorlardı heralde, herkes birbiriyle foto çekiniyor vs benle fotoğraf bile çektiren yoktu aq ben bu kadar utanılacak biriyim demekki aşağlık herifin tekiyim ben aq.
    ···
   tümünü göster