/i/Tespit

  1. 1.
    +8
    normalde çüküsünü verirdim ama adam haklı beyler. Çok güzel bi konuya değinmiş. En önemlisi; "çabalamadan hiç bi gib yapamazsınız" kısmı. eğer çaba göstermeden sadece isterseniz onun dilekten bi farkı kalmaz. O yüzden ÇABALAMAYI ÖĞRENCEKSiNiZ BEYLER.

    Burda tipsizim diyen insanların ne kadar eli ayağı düzgün olduğunu biliyorum , en salağınızın bile çoğu insan çok daha zeki olduğunu da biliyorum. Hepiniz eğlenceli insanlarsınız , komiksiniz. Hatta o sevdiğiniz kızdan bile üstünsünüz. Ama hiçbirinin farkında değilsiniz. Tek eksiğiniz özgüven. Neler kaçırdığınızı inan ki bilmiyorsunuz! Dünya ya bir kez geliyorsunuz beyler. 2. veya 3. defa gelmiceksiniz. Eğer şuan ertelediğiniz ne takum ne gibim varsa hemen şimdi yapın. Çünkü "şuan" başka hiçbir an gelmicek..

    Hani hep görüyorsunuz ya karı kızla gezen puştları . Hep özeniyorsunuz onlara.. Size yemin ederim. Siz onlardan çok daha özel insanlarsınız. Ama siz kendinizi açmazsanız kimseye, kimse sizin özel olduğunuzu anlamaz. O yüzden utanmayın , çekinmeyin .kendinize güvenin , BEN SiZE GÜVENiYORUM.
    ···
    1. 1.
      +2
      ADAMSIN
      ···
   tümünü göster