/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 26.
    +19
    5 6 sene sonra kızla tekrar sevgili olup aslında hiç sevmediğimi, onu sadece abarttığımı, aslında aşk acısı çekecek birşey olmadığını, sadece takıntı olduğunu anladım kızdan ayrıldım aylarca aradı mesaj attı gibime takmadım umrumda değildi çünkü, 3 sene kafa dinledim cidden sevgilisiz olmak hesap vermemek çok cazip geldi şimdi 2 ay önce bir kızla tanıştım gayet de güzel bir ilişkim var.

    Size tavsiyem aşk acısı çekiyorum diye bıdı bıdı yapmayın bittiyse bitmiştir, alışkanlığa takıntıya döner farkına varmazsınız senelerce oturur her sevgiliniz olduğunda bile unutamazsınız o diğer kızı. Ama aslında takıntıdan başka birşey değildir bu gibinize bile takmayın amk arkadaşlarınızla bol bol vakit geçirin ne bir mesaj ne de arama yapmayın o zaten seneler sonra arar sizi siz açmayın çok merak ediyorsanız ders olsun size açın o telefonu, birbirinizin peşinde koşun sevgili olduğunuz an sevinemeyeceksiniz bu muydu amk bunun için mi senelerce bekledim diyeceksiniz öküz oturacak içinize yalandan sevgili olup sonra da dayanamayıp gibtir çekeceksiniz.

    Uzun yazdım lan adetim de değildir aslında pek.

    Amk züt meme am züt meme diyerek seviyeyi de düşürelim millet kafa dağıtmaya geliyo lam buraya.
    ···
    1. 1.
      +3
      Aslında elinden geleni yaptığına inanıyorsan yapacak başka bir şeyde yoksa içinde rahatsa bu konuda dediğin gibi yapmak gerek. Kimse bize kaybettiğimiz zamanı geri veremez.
      ···
   tümünü göster