/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -2
    Verin şunu çukusunu. Anlatayım beyler. VMware sanallaştırma programıdır. işletim sistemi içinde işletim çalıştırmanıza izin verir. Sanırım bu olayı bulut üzerine taşımak istemişler. Siz üyelik alınca sizin adınıza ağ üzerinde 2 saatlik bir alan tahsis ediliyor.

    Ağ hizmetlerinde internet hızı çok önemlidir. Bu sebepten 1000mbps gibi bizim için korkunç rakamların bulut üzerinde bulunan işletim sistemimizde elimizin altında bulunması hiç sıkıntılı değildir. Bu arkadaş VMware'nin bulunduğu serverdan hız testi yapmış. Yani kendi bilgisayarından ping göndermemiş. internetin hızlı olduğu doğru ama şirketin interneti hızlı. Siz o dosyaları bulut depolama alanınıza indirirsiniz ama o dosyayı bilgisayarınıza aktarabilmek için o kaplumbağa hızıyla çalışan internetinizi kullanmak zorunda kalırsınız karşı tarafın upload hızı uçsada. Anlayacağınız hiç uğraşmayın.
    ···
    1. 1.
      +1
      Yahu sende anlama sıkıntısı mı var ? O gördüğün internet hızı serverın. Senin değil. Sen dosyayı kendine alırken yine indirmek zorunda kalacaksın. O kullandığın W7 senin bilgisayarında değil serverda. Anlasana şunu.
      ···
    2. 2.
      0
      bak şimdi mantıklı konuşuyosun adam haklı beyler böyle yapabilirsiniz
      ···
      1. 1.
        0
        ukala çıktı binkurusu eksilicem seni
        ···
    3. 3.
      0
      2 Saat sonra onu kullanamayacaksın ama panpa.
      ···
    4. 4.
      0
      Ha diyelim Google Drive vs. gibi yerlere upload etmeye kalktın. Hiç düşündün mü o kullandığın internetin vps ile alakası olmadığını. O sitelerden indirmeye kalksan yine limit hızla indireceksin.
      ···
    5. 5.
      0
      panpa bak hele bura. bu 100 mb i falan deniyorum da. çalışıyor işte indirdim. ama dediğin gibi uzak masaüstünde dosya. bunu klagib windows kopyala yapıştırla yapıyom. o da yine kaplumbağa gibi.

      özet. uzak masaüstünden yerel bilgisayara dosya aktarmanın hızlı yolu var mı?
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster