/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1
    Rehberlikçi olayını da özet geçeyim. bizim rehberlikçimiz biraz yavşaktı kızlara ve aşırı zeki, derece yapabilenlere iyiydi gerisi yaramaz diye atıyordu fakat aileler gelince ondan iyisi yokmuş gibi davranıyordu. Adeta melek gibi oluyordu.Ben de bi huy var birine kanım ısınmazsa daha da ısınmıyor gene öyle oldu adamı sevemedim. Adam dediğimede bakmayın tam huurdu.Her neyse rehberlikçimiz umutu beenimle aynı yere gelirse onu bozacağımı bana açık açık söylemişti.Ben bi şey diyemedim fakat aklıma umutların sitede oturduğu ve geri dönerken zorluk yaşadığı geldi.
    Hemen photoshop yapan arkadaşımdan da yardım alarak eve dönemeyeceği saatlerde servis koydurup ayarladım. Umuta o photoshoplu kağıdı verip rehberlikçinin yanına gönderdim hoca zoraki izin verdi. Konumuza dönecek olursak buseyle sürekli konuşuyordum artık. arkadaşlarının yanına pek gitmiyordu onlarda pek gelmiyorlardı nedense.Bi kaç kere yemeğe gitmeyi teklif ettim kabul etmeyince daha da sinirlendm. Hırs yaptım bu kızı elde edeceğim diye. Aklıma tekrar ortak arkadaşlarımız geldi.
    Özge(temsili) ortak arkadaşımızdı çok iyi niyetli ve zengin bi kızdı.
    Benim tekliflerimi kabul etmeyince özge üzerinden yürüdüm bende.Özge aşırı ısrarcı olduğu için buse kıramamış ve gelmişti mekana beşiktaş bi pub a gittik.Ama sandığımdan çok çok kötü geçmişti.ilk saniye hatayla başlamıştım.
    ···
   tümünü göster