1. 1.
    +49 -10
    Gelin lan veletler okul tavsiyesi veriyorum. Bu tavsiyeleri okuyan 9. sınıftaki kardeşimiz eve kucağında kızla dönerken akranları eve kitapla dönecek. keşke bu taktikleri zamanında bilseydim diyen diğer kardeşlerimiz de olacak. Ben bunları denemedin yabancı bir kaynaktan çeviriyorum arkadaşlar doğruluğu %100.

    1) ilk gittiğiniz gün gözlük takın ve çalışkan işine odaklı bir birey olduğunuzu vurgulayın.

    2) çanta zütürün içine de her türlü defteri doldurun hocaların gözüne girmek istiyorsanız bu şart.

    3) Elbet ki size annenizin babanızın ne iş yaptığını sorarlar.
    - Annenizin huur olduğunu söyleyin çünkü kızlar bu tarz marjinal erkeklere bayılır.
    - Babanızın ise belli olmadığını söyleyin hdp li kızlar kucağınıza atlayıp size gibmeniz için yalvaracaktır .

    4) Erkek ortamlarında çok güzel bir ablanızın olduğunu vurgulayın ama izmir de okuduğunu yanına ekleyin sebebi ise izmirlilerin çağdaş ve zeki olmasıdır bu sayede respect kazanacaksınız.

    5) ilk günden verilen izlenim çok önemlidir o yüzden hoca ders anlatırken sınıftan bir anda çıkın gidin bu sizin anarşist ve erkeksi kişiliğinizi yansıtacaktır . Hoca neden çıktın diye sorarsa "kendime göre sebeplerim var beni sorgulama bremeeen "diyip derse istediğiniz zaman girebilirsiniz .

    6) Tabi bu kadar cool oldunuz havalı oldunuz karşılığında bir çok düşman, hasım kazandınız . Peki bunun çözümü nedir ? Çok basit yanınızda getirdiğiniz 20 tl ile gidip damak tadına en uygun şeyleri alıyorsunuz birde tekelden kent mentollü alıyorsunuz. 12. sınıfa giden abilerinize ikram edip aynen şunu söylüyorsunuz
    " şimdi yarısı sonrası beni himayeniz altına aldıktan sonra ;) "
    bu reddedilmesi imkansız teklifi kabul ediyorlar ve sizin panpanız oluyorlar .

    7) sınıfa girdiğinizde gördüğünüz en delikanlı tavırlarındaki akranınız ile kavga edin. Bunun size getirisi sizi ortamın en baksın kişisi yapması olacak dövemeseniz bile patlamaya hazır bir serseri mayın olduğunuzu insanlara empoze edecektir merak etmeyin.

    8) Ateist gibi takılın ve bir kaç niaitçclsezhe sözleri ezberleyin. Aynı zamanda humanistliği ve eşcinselliği savunun. Kızlar farklı görüşlü erkeklere bayılır ve ondan yeni şeyler öğreneceğini düşünür.

    9) saçlarınıza jöle sürün ama biraz abartın. Bunun sebebi ise kızın abisi veya dayısı kesinlikle böyle bir şey yapmıştır ve sizde onlardan bir şey bulup size sempati besler. O yüzden jöle önemli.

    10) Koku olarak kesinlikle concon parfümleri sıkmayın amk liselileri yok one million yok armani black code falan fistan bunlar sizin sistemdeki duruşunuzu zedeler. Siz badboy olduğunuz için traş kolonyası ile banyo yapacaksınız. Bunun nedenini ufak bir denklem ile açıklıyorum huur çocukları iyi anlayın.

    testesteron = sakal Sakal eşittir = tıraş tıraş = tıraş kolonyası .

    Testesteron yani erkeklik hormonunun yüksek olduğunu hissettirmek demek kızlı erkekli herkesin size saygı duyması demek. Unutmayın herkes sizin kadar şanslı değil herkes bu taktikleri alamadı bu taktikleri incelikle uygulayın

    10 maddeli lise taktik serimiz bitmiştir amk şimdi uygulamaya koyulun.
    ···
   tümünü göster